Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANJET’te üretilen özel çiçekler piyasaya sunulacak

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Türkiye’de ömürsüz çiçek olarak bilinen çiçeğin yanı sıra, bodrum papatyası ile bodur karanfillerin Şubat ayında satışa hazır olacağını belirterek sipariş alındığını açıkladı

Sandıklı Belediyesi bünyesinde kurulan Çiçek Serası’nda ilk defa üretilen türler Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Belediye çalışanlarına hediye edildi.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl ilk defa üretilen türlerin çok güzel göründüğünü, peyzaj çiçeklerinin yanı sıra iç mekân çiçek üretimine başlanıldığını söyledi. Mustafa Çöl, piyasada uygun fiyatları ile çok talep gören çiçek serasına emeği geçen herkese teşekkür etti. Çöl, SANJET Çiçekçiliğin 4 mevsim çiçek üretim kapasitesine ulaştığını belirterek, “Bundan sonra peyzaj çiçeklerinin yanı sıra iç mekân çiçekleri de üretilmeye başlanıldı. Latince adı ‘Nemesia’ olan ve Türkiye’de ömürsüz çiçek olarak bilinen çiçeğin yanı sıra, bodrum papatyası ile bodur karanfiller Şubat ayında satışa hazır olacak. SANJET Çiçekçilik tarafından üretilen çiçeklerimiz piyasada büyük bir rağbet gördü. Sipariş vermek isteyenler; Sandıklı Belediyesi SANJET Çiçekçiliğin 0 272 512 54 54 numaralı telefonunu arayarak sipariş verebilirler ya da sera@sanjet.com.tr adresinden bilgi alabilir.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti