• Haberler
  • Genel
  • SANJET’in yaptığı indirim AFJET’ten de bekleniyor

SANJET’in yaptığı indirim AFJET’ten de bekleniyor

Sandıklı’da jeotermal enerji ile ısınan şehit ve gazi ailelerine Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından yapılan yüzde 50 oranındaki indirimin Afyonkarahisar’da AFJET’ten de beklendiği açıklandı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından ziyaret edildi “ELEŞTİRENLER NE YAPTI?”Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ziyareti sırasında [&hellip]

SANJET'in yaptığı indirim AFJET'ten de bekleniyor

Sandıklı’da jeotermal enerji ile ısınan şehit ve gazi ailelerine Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından yapılan yüzde 50 oranındaki indirimin Afyonkarahisar’da AFJET’ten de beklendiği açıklandı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından ziyaret edildi

“ELEŞTİRENLER NE YAPTI?”
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, mensup olduğu siyasi parti ve çizgi nedeniyle şehitler üzerinden siyaset yaptıkları iddasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Elibol, ülkede güvenle yaşayabilip her mesleğin icra edilebilmesini şehitlerin verdikleri cana borçlu olunduğunu söyledi. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Elibol; “Biz bunları söylediğimizde şehitler üzerinden siyaset yapılıyor oluyor. Bizim şehitler üzerinden siyaset yapmaya ihtiyacımız yok. Gerek MHP olarak gerekse Sandıklı Belediyesi olarak. Bizler bu konuların üzerinde çok hassas olduğumuzu gerek şehit gerekse gazi ailelerimize yatırım yaptığımız herkes biliyor. Ben Sanjet’te ısınma konusunda Mart ayından itibaren şehit ve gazi ailelerimize yüzde 50 indirim yapacağım. Bu Türkiye’de bir ilk. Sandıklı’daki şehitlerimizin adına çocuk parkı yaptık. Kendilerine şehit ve gazi dernek bürosu olarak yer tahsisinde bulunduk. En azından şehit gazi ailelerimizin orada biraraya gelip sıkıntılarını Sandıklı’da gelip çözebiliyoruz. Çocuklarımızın okul ve eğitim yardımlarında yanlarında olmaya çalıştık. Bizi siyaset yapmakla eleştirenlere şunu söylüyorum, ‘Acaba sizler ne yaptınız diye sormak istiyorum.” dedi.
KİMSEYE TAVİZ VERİLMEMELİ
“Bu ülke bizim. Bu vatan bölünmez. Bu memleketin kimse ile pazarlık yapacak hali yok. Dağdaki üç beş çapulcu ile bu ülkenin pazarlık yapmaması lazım.” diyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, ülkede kimseye taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Sorunun barışçıl yollarda çözülmesi gerektiğini, ama elebaşı ile çözüme gidilmeye çalışılmasının kendisini bir Türk vatandaşı olarak üzdüğünü belirten Elibol; “Ülkemizde şehitlerimiz ve gazilerimiz olduğu sürece biz tarihimizi bildiğimiz sürece Türkiye’nin hiçbir zaman sırtının yere gelmeyeceğini biliyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Annelere, babalara, eşlere Allah sabır versin.” diye konuştu.
SANDIKLI BELEDİYESİ’NDEN
YÜZDE 50 İNDİRİM
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, camia olarak Afyonkarahisar’da bir ilki yaşadıklarının altını çizdi. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un dernek ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını kaydeden Kumartaşlı şöyle konuştu: “Sayın Belediye Başkanımıza Sandıklı’da temsilcilik açma fikrimizi ilettiğimizde bizden önce koşarak yer tahsisi yaptı. Temsilciliğin ayakta durması için elinizden geleni yaptığınızı biliyoruz. Bunun için size ayrıca teşekkür ediyoruz. Ama önemli olan Sandıklı’da jeotermal ücretinde yüzde 50 oranında şehit ve gazi ailelerine indirimin söylediğiniz gibi Türkiye’de ilk olmasıdır. Ben AFJET A.Ş’nin böyle bir uygulama yapabileceğini düşün-müştüm. Durumu Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a arz ettim. AFJET’te aynı su ücret indiriminde olduğu gibi şehit aileleri ve gazilere yönelik nasıl bir indirim yapabilir yazısını yazarken akabinde Sandıklı’daki Sanjet’te aklıma geldi. Sandıklı Belediye Başkanımız ziyareti ile bana bu müjdeyi iletti. Beni gerçekten çok minnettar bıraktınız.”
TELEVİZYON AÇILDIĞINDA ÜZÜLÜNÜYOR
Şu günlerde televizyonu açamadığını, açtıklarında üzüldüklerini belirten İsmail Kumartaşlı şunları söyledi: “Teröristlere itibar edilmesi, ilimizdeki 238 şehit anne ve babasını yürekten yaralamaktadır. Her gün bu haberleri izleyenler oğullarını tekrar mezara gömüyor. Gaziler olarak bizler de tekrar etkileniyoruz. Sandıklı Belediye Başkanımızın verdiği bu haber bizim için küçükte olsa bir mutluluk oldu. İnşallah biz AFJET’ten de böyle bir oran bekliyoruz. Çünkü Afyonkarahisar’daki oran Sandıklı’ya göre çok az. Sandıklı’da sayısı 50’nin üzerinde aile Sanjetle ısınıyor. İlimizde bu sayı 10 bile değil. Afyonkarahisar’daki yetkilelerden de böyle bir cevap bekliyoruz.”
TERÖRİST BAŞI MUHATAP ALINMASIN
Kendisinin her yeri geldiğinde vatan için gazi olduğunu, gerektiğinde şehitte olabileceğini ifade ettiğini aktaran Kumartaşlı sözlerine şöyle devam etti: “Ama taviz verilmeden, bebek katili muhatap alınmadan. Onun söylemleri dışında bu iş olacaksa olsun. Ama böyle olacaksa bu kan dinmesin. Ben bu duvara hergün bir resim asarım. Ama taviz verilmesin. Bizim şehit ve gazi ailelerimiz olarak genel kanı budur. Bu kan dursun bu duvarlara şehit ve gazi fotoğrafları asmayalım. Ama bunun çözümü terörist başından geçmesin. Onun istekleri doğrultusunda hareket edilmemesini yetkililerden istiyoruz. Bizleri tekrar yerin dibine sokmasınlar” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme