• Haberler
  • Genel
  • Sanjet elektrikleri açıldı, sıcak su akışı başladı

Sanjet elektrikleri açıldı, sıcak su akışı başladı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 10 bin konuta sıcak su sağlayan Sanjet'in elektrikleri açıldı. İlçede sıcak su akışı başladı Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, önceki gün saat 22.15 itibariyle elektriklerin açıldığını ve ilçedeki konutlara sıcak su verilmeye başlandığını söyledi.Elibol, “Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı halkımdan özür diliyorum. Yaptığımız girişimler sonucu borcumuzun bir kısmını daha yatırarak elektriklerin açılmasını sağladık. [&hellip]

Sanjet elektrikleri açıldı, sıcak su akışı başladı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 10 bin konuta sıcak su sağlayan Sanjet’in elektrikleri açıldı. İlçede sıcak su akışı başladı

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, önceki gün saat 22.15 itibariyle elektriklerin açıldığını ve ilçedeki konutlara sıcak su verilmeye başlandığını söyledi.
Elibol, “Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı halkımdan özür diliyorum. Yaptığımız girişimler sonucu borcumuzun bir kısmını daha yatırarak elektriklerin açılmasını sağladık. Fazla da konuşmak istemiyorum. Halkımıza sıcak su akışının başladığını söylemek istiyorum.” dedi.
Öte yandan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un yapmış olduğu girişimler sonucu bir miktar para toplandığı ve OEDAŞ’a yatırıldığı, kalan kısmı için ise süre verildiği öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme