• Haberler
  • Genel
  • Sanjet çalışması biten yerlerde asfaltlama çalışması yapılıyor

Sanjet çalışması biten yerlerde asfaltlama çalışması yapılıyor

Sandıklı’da altyapısı ve Sanjet jeotermal ısıtma çalışmaları tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor Sandıklı’da Lise Caddesi'nde tamamlanan asfaltlama çalışmaları sonrasında Dinar Caddesi'nde başlatılan çalışmaları Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye Meclis üyesi ve Sanjet A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altıntaş ile birlikte yerinde inceledi. Çalışma sistemindeki bazı aksaklıklar ve eksiklikler nedeniyle kullanılamayan asfalt şantiyesini yeniden [&hellip]

Sanjet çalışması biten yerlerde asfaltlama çalışması yapılıyor

Sandıklı’da altyapısı ve Sanjet jeotermal ısıtma çalışmaları tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Sandıklı’da Lise Caddesi’nde tamamlanan asfaltlama çalışmaları sonrasında Dinar Caddesi’nde başlatılan çalışmaları Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye Meclis üyesi ve Sanjet A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altıntaş ile birlikte yerinde inceledi. Çalışma sistemindeki bazı aksaklıklar ve eksiklikler nedeniyle kullanılamayan asfalt şantiyesini yeniden faaliyete geçiren İsmail Elibol çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.
Sandıklı Belediyesi tarafından çalışma sistemindeki aksaklıkların giderilip, işlevini yitirmiş ekipmanların yenilenmesinden sonra tekrar faaliyete geçirilen asfalt şantiyesinde hazırlanan sıcak asfalt Yenimahalle Belediyesi’nden alınan fnisher ile serilip, yine belediye iş makinesi parkuruna Belediye Başkanı İsmail Elibol tarafından yeni kazandırılan silindirlerle sıkıştırılıyor. Daha önceki yıllarda bazı işlemler için dışarıdan iş makinesi kiralandığını, belediye iş makinesi parkuruna yeni kazandırılan araçlarla, belediyenin büyük bir maddi külfetten kurtulduğunu dile getiren yetkililer, Makine Kimya Endüstrisinin greyderi ile yapılan asfalt serme işlemini Yenimahalle Belediyesi’den alınan fnisher ile yapılacağını, belediyemize bu yıl alınan iki silindir ile de sıkıştırma işleminin yapılacağını ve asfaltlama çalışmalarında dışarıdan iş makinesi kiralanmayacağını belirtti. Sanjet çalışmaları nedeniyle bozulan yollar ve altyapısı tamamlanmış yollarda asfaltlama çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, parke taşı döşeme çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğü açıklandı.
Son 17 ayda jeotermal ısınmada devrim yaşayan Sandıklı’da Sanjet A.Ş.’nin çalışmaları esnasında şantiyeyi andıran cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmalarında abone olmayan vatandaşlar uyarıldı.
1994-2009 yılları arası toplam 4 bin 248 abonesi olan, mesai kavramı gözetmeden yapılan çalışmalar sonrasında 4 bin 430 yeni aboneye ulaşmayı hedefleyen Sanjet A.Ş. başlayan asfaltlama çalışmaları nedeniyle abonelik almayanların ileride mağdur olmaması için vatandaşları uyardı. Asfaltlama ve yol yapımı yapılacak güzergahlarda çalışmalar tamamlandıktan sonra yeni abonelik yapılmayacağını belirten Sanjet A.Ş. yetkilileri, asfaltlama çalışmaları başlamadan vatandaşların abonelik işlemlerini tamamlamasını istedi.

Bakmadan Geçme