• Haberler
  • Genel
  • Sanjet abone sayısını arttırdı – Kocatepe Gazetesi

Sanjet abone sayısını arttırdı – Kocatepe Gazetesi

Sanjet A.Ş. abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Sandıklı Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonrası Sanjet’e 2,5 yılda 6 bin 357 yeni abone kazandırıldı Konuyla ilgil olarak Sandıklı Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 15 yılda 4 bin 248 abonesi olan Sanjet’e 2,5 yılda toplam 6 bin 357 abone kazandırıldığı bildirildi. Hedef 12 bin aboneSandıkı’da kış aylarında dumansız hava [&hellip]

Sanjet abone sayısını arttırdı

Sanjet A.Ş. abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Sandıklı Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonrası Sanjet’e 2,5 yılda 6 bin 357 yeni abone kazandırıldı

Konuyla ilgil olarak Sandıklı Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 15 yılda 4 bin 248 abonesi olan Sanjet’e 2,5 yılda toplam 6 bin 357 abone kazandırıldığı bildirildi.
Hedef 12 bin abone
Sandıkı’da kış aylarında dumansız hava yaşandığı bildirilen açıklamada şu ifadeelere yer verildi: “Sanjet A.Ş. gelecek yıllarda abone sayısını 12 bine çıkarmayı hedefliyor. 15 yılda 1 ana hattı olan Sanjet’e 2.5 yılda 2 ana hat daha ilave edildi. Yeni döşenen ana hatlarla ısınmada yaşanacak olası sorunlara anında müdahale edilip tüm ilçenin bu arızadan mağdur olmaması sağlanıyor. Örneğin bir ana hatta arıza olduğunda diğer ana hatlar devreye giriyor ve arızalı hat besleniyor.Sanjet’e abone olan ve ısınmada sorun yaşayan sokaklarda yapılan revizyon çalışmaları sonrasında Sanjet aboneleri ekstradan motor ve elektrik parası ödeme derdinden de kurtulmuş oldu. Yaklaşık 3 bin motor (sirkülasyon pompası) hurdaya gitti. Yapılan revizyon çalışmalarıyla daha önce Sanjet’e abone olan ve ısınmada sorun yaşayan sokaklarda ki aboneler motorsuz, ekstradan elektrik parası ödemeden sorunsuz bir şekilde ısınıyor.” denildi.
56 kilometre yeni sıcak su hattı ilave edildi
Yatırım atağına giren Sanjet A.Ş.’nin abonelerini sorunsuz ısıtabilmek ve ısınmayı daha geniş bir alana dahil etmek için 3 yeni ısı merkezi daha yapıldığı bildirilen açıklamada; “15 yılda 3 ısı merkezi olan Sanjet, 2.5 yılda kazanılan 3 yeni ısı merkeziyle toplam 6 ısı merkezine kavuştu. Eski ve yeni açılan kuyulardan gelen sıcak su yeni yapılan Ana Terfi İstasyonunda ki havuzda toplanıyor. Kuyularda ki sıcak su ve terfi istas-yonunda ki sıcak su ise otomasyon sistemiyle kontrol edilip yönetiliyor. Isınmada kullanılan sıcak su hattı döşeme çalışmalarında da geçmiş 15 yıla fark attı. Sanjet’in kuruluş yılından bu yana 15 yılda toplam 32 km sıcak su hattı döşeyen Sanjet, son 2.5 yılda ise sistemine 56 km yeni sıcak su hattı ilave etti. Sıcak su hattı çalışmalarında ilçenin ekonomik ömrünü doldurmuş olan su ev kanalizas-yon hattı da yenilendi.
Sanjet’le Sandıklı İlçesi, ülkemizde ısınmasını jeotermal ile gerçekleştiren şehir arasında ilk sırada yer alı-yor. Şehir merkezinde ki mevcut konutların %90’nına yakınını ısıtan ve kendi projelerini kendi personeliyle hayata geçiren tek şirket Sanjet.A.Ş. Özellikle kış aylarında ülkemizde meydana gelen soba zehirlenmeleri riskini de ortadan kaldıran Sanjet A.Ş. yeni abonelerine sıcak su götürebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarına hala devam ediyor” ifadelerine yerverildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme