'Sandıktan evet çıkacak' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Anayasa değişikliğinin tıkanan sistemin çözüme kavuşmasını sağlayacak önemli bir çalışma olduğunu kaydetti.Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sorularını cevaplandıran AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 2002 yılında partisinin iktidara gelmesiyle ülke de istikrar oluştuğunu dile getirdi. İstikrarın devam etmesi için çalıştıklarını belirten Eser 'Bunun devam [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Anayasa değişikliğinin tıkanan sistemin çözüme kavuşmasını sağlayacak önemli bir çalışma olduğunu kaydetti.
Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını cevaplandıran AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 2002 yılında partisinin iktidara gelmesiyle ülke de istikrar oluştuğunu dile getirdi. İstikrarın devam etmesi için çalıştıklarını belirten Eser; “Bunun devam etmesi için çalışıyoruz. Sistemin değişmesinin ne kadar önemli olduğunu hepimizde biliyoruz. 2002 yılında partimiz iktidar olduktan sonra ülkemizde bir istikrar oluştu. Partimiz vaat ettiği bütün icraatları tek başına iktidar olduğundan dolayı teker teker gerçekleştirme başlangıcını verdi. 15 yıldır Türkiye istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Şu an da herhangi bir sıkıntı görülmüyor. İstikrarlı ve uyumlu şekilde çalışmalar devam ediyor. Allah’a şükür son 15 yıldır istikrarsızlık yok. Birlik ve beraberliğin,  uyumun devam etmesi, tıkanan sistemin açılması için bizlerde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği üzere kefenleriyle yola çıktıklarını aktaran Eser şöyle konuştu: “Bu siyasi bir söylem değildir. Samimi bir söylemdir. Bizler teşkilat olarak bu düşüncedeyiz. Koalisyon olmaması ve güçlü bir iktidar için anayasa değişikliğine ‘Evet’ diyeceğiz. Referandumda sandıktan güçlü bir evet çıkacaktır.”

Bakmadan Geçme