• Haberler
  • Gündem
  • “Sandıklı’yı halkımızla birlikte yöneteceğiz” – Kocatepe Gazetesi

“Sandıklı’yı halkımızla birlikte yöneteceğiz” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı Kaymakamı Eflatun Tortop'u ziyaret etti.Kaymakam Tortop ziyaret nedeniyle Gürel’e teşekkür ederek, seçimin sukunet ve huzur içerisinde geçmesini, Türkiye’ye ve Sandıklı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel ise, “Adaylığım açıklandıktan sonra gerek ziyarete gelerek, gerek telefon ve sosyal [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı Kaymakamı Eflatun Tortop’u ziyaret etti.
Kaymakam Tortop ziyaret nedeniyle Gürel’e teşekkür ederek, seçimin sukunet ve huzur içerisinde geçmesini, Türkiye’ye ve Sandıklı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel ise, “Adaylığım açıklandıktan sonra gerek ziyarete gelerek, gerek telefon ve sosyal medyadan tebriklerini ileten hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizi mahçup etmesin. Sandıklı’mıza hizmet etmeyi kutsal bir görev olarak bilen birisi olarak elimi taşın altına koymaya çekinmedim. Sandıklı’yı tüm Sandıklı’da yaşayanlarla beraber yönetmek için bu göreve talip oldum. Bizimle olsa da, olmasa da tüm hemşehrilerimizi kucaklayacak, gönlümüzü açacağız. Yalandan, kibirden, kinden ve riyadan Allah’a sığınarak, Bismillah dedik ve seçim çalışmalarımıza başladık. Tüm Sandıklı halkımızdan, şehrimizi beraber yönetmek için destek ve dualarını bekliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme