• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'ya yerli takviye – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'ya yerli takviye – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın yetiştirdiği ve Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu'nun üzerinde emeği olan Mehmet Balban uzun süre sonra tekrar Afyonkarahisar'a döndü ve Sandıklıspor'la anlaştı Alanya, Selçuklu ve Ofspor formaları giyen sol kanat oyuncusu Afyonkarahisarlı Mehmet Balban, Demirspor alt yapısında yetişmişti. Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu'nun üzerinde emeği olan Balban, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor'la sezon [&hellip]

Sandıklı’ya yerli takviye

Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği ve Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu’nun üzerinde emeği olan Mehmet Balban uzun süre sonra tekrar Afyonkarahisar’a döndü ve Sandıklıspor’la anlaştı

Alanya, Selçuklu ve Ofspor formaları giyen sol kanat oyuncusu Afyonkarahisarlı Mehmet Balban, Demirspor alt yapısında yetişmişti. Demirspor Antrenörü Agah Bıyıkoğlu’nun üzerinde emeği olan Balban, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’la sezon sonuna kadar anlaştı.
SANDIKLISPOR DEMİR’E BİLENİYOR
Geçen hafta Bayburt deplasmanından eli boş dönen Sandıklıspor bu hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor’u konuk edecek. Hazırlıklar kapsamında teknik ve taktik çalışan Sandıklıspor bu hafta kazanmak istiyor.
Geçen hafta deplasmanda kalesinde gördüğü bir golle Bayburt’a mağlup olan Sandıklıspor bu hafta galibiyeti hesaplıyor. Ankara Demirspor’u ağırlayacağı maçta taraftarı arkasına almak isteyen Sandıklıspor bu maçta taraftarına güveniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme