• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’ya yeni tesis geliyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’ya yeni tesis geliyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor’un en büyük problemi olan konaklama sorunu da gideriliyor Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol şehir stadyumu yanına sosyal tesis yapılması için gerekli projelerin Sandıklı Belediyesi tarafından 27 Mart 2012 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderildiğini belirterek, konuyla ilgili verilecek olumlu kararı beklediklerini belirtti.Proje taslağı federasyona teslim edildiBelediye meclisinin aldığı kararla Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli projelerin geçen [&hellip]

Sandıklı'ya yeni tesis geliyor

Sandıklıspor’un en büyük problemi olan konaklama sorunu da gideriliyor

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol şehir stadyumu yanına sosyal tesis yapılması için gerekli projelerin Sandıklı Belediyesi tarafından 27 Mart 2012 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderildiğini belirterek, konuyla ilgili verilecek olumlu kararı beklediklerini belirtti.
Proje taslağı federasyona teslim edildi
Belediye meclisinin aldığı kararla Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli projelerin geçen yıl Sandıklı Belediyesi tarafından gönderildiğinin altını çizen Başkan Elibol konuyla ilgili de şu açıklamalarda bulundu: “Sandıklıspor ilimizi profesyonel olarak temsil eden tek takım. Takımımızın sosyal tesislere ihtiyacı var. Şehir stadyumunun bulunduğu alana sosyal tesis yapılması için Belediye Meclisi’nde karar alarak gerekli projeleri ve müracaat yazımızı geçen yıl mart ayında Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdik. Sosyal tesislerin yapılması Sandıklısporumuzun yöneticilerini büyük bir yükten kurtaracak ve ilçemiz modern bir spor sosyal tesislerine kavuşacak.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme