• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'ya özel hastane yapılıyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'ya özel hastane yapılıyor – Kocatepe Gazetesi

San-Deva Tıp Merkezi'nin Belediye'nin sattığı arsalara yapılması planlanan Özel Hastane projesi hazırlandı. Firma yetkilileri hastane inşaatının yakında başlayacağını, inşaat ruhsatı için Sandıklı Belediyesi'ne müracaat edeceklerini belirtti Sandıklı'daki eski otogarın ön tarafında yıllardır atıl vaziyette boş duran arsaya yapılacak Özel Hastane inşaatı için geri sayım başladı. 1800 metrekarelik alana yapılacak olan Özel Hastane toplam 6000 metrekarelik [&hellip]

Sandıklı’ya özel hastane yapılıyor

San-Deva Tıp Merkezi’nin Belediye’nin sattığı arsalara yapılması planlanan Özel Hastane projesi hazırlandı. Firma yetkilileri hastane inşaatının yakında başlayacağını, inşaat ruhsatı için Sandıklı Belediyesi’ne müracaat edeceklerini belirtti

Sandıklı’daki eski otogarın ön tarafında yıllardır atıl vaziyette boş duran arsaya yapılacak Özel Hastane inşaatı için geri sayım başladı. 1800 metrekarelik alana yapılacak olan Özel Hastane toplam 6000 metrekarelik kapalı alanı ile Sandıklı’daki vatandaşlara hizmet verecek.
50 ya da 75 kişilik yatak kapasitesine sahip olacak Özel Hastanede 17 uzman ve 4 pratisyen hekim kadrosunun görev yapacağı öğrenildi. Yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayacak Özel Hastane inşaatının Mart ayı içerisinde başlamayı hedeflediklerini belirten San-Deva Tıp Merkezi yetkilileri 2014 yılında hastaneyi faaliyete geçirmek istediklerini dile getirdi.
Uz. Dr. Mustafa Işık ve Uzm. Dr. Osman Keskin açıklamalarında hastane inşaatına başlamadan önce yapılacak hastanenin vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayabilmesi için yoğun çaba harcadıklarını dile getirerek, hastane inşaatıyla ilgili teknik bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak için yarın Konya Medicana, Antalya Andeva ve Konya Özel Selçuklu Hastanesi yöneticileriyle bir araya geleceklerini belirtti. Faaliyete geçtikten sonra ayaktaki hastaların ilçe merkezinden servisle hastaneye getirileceğini belirten yetkililer, Özel Hastane’nin acil servisinin 24 saat hizmet vereceğini dile getirdi.
İLÇEYE HAYIRLI OLSUN
Özel Hastane’nin hazırlanan projelerini inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol yaptığı açıklamada “Sandıklı günden güne gelişiyor. Belediyemiz tarafından açık arttırma usulü ile satılan eski otogar önünde yıllardır kullanılmayan, hiçbir şey yapılmayan arsaya böyle bir yatırımın yapılması hem ilçemiz hem de vatandaşlarımız açısından çok önemli. Hastalarımızın bir çoğu tedavi olmak için Afyonkarahisar’a, Isparta’ya gitmek zorunda kalıyordu. İlçemizde sağlık sektöründe çok önemli hizmetleri bulunan San-Deva Tıp Merkezi yetkililerinin böyle bir girişimde bulunması bizleri çok mutlu etti. Belediyemiz tarafından satılan bu arsaya yapılacak Özel Hastane vatandaşlarımızı değişik şehirlere gidip tedavi olma derdinden kurtaracaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme