• Haberler
  • Genel
  • “Sandıklı’ya layık olmaya çalışacağım” – Kocatepe Gazetesi

“Sandıklı’ya layık olmaya çalışacağım” – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Sandıklı’ya layık olmaya çalışacağım” dedi 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde görev yapan Sandıklı AK Parti Kadın Kolları kalabalık bir grupla Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden canla başla görev yapan Sandıklı AK Parti Kadın Kolları mensubu kadınlar 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye [&hellip]

"Sandıklı'ya layık olmaya çalışacağım"

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Sandıklı’ya layık olmaya çalışacağım” dedi

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde görev yapan Sandıklı AK Parti Kadın Kolları kalabalık bir grupla Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden canla başla görev yapan Sandıklı AK Parti Kadın Kolları mensubu kadınlar 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çöl’ü kalabalık bir grupla makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular. Kadın Kolları olarak tüm Sandıklı’yı karış karış dolaşarak AK Partiyi, Mustafa Çöl’ü ve yapacağı hizmetleri anlattıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, “Seçim süresi boyunca Ak Partiye ve bize yakışır bir şekilde kampanyamızı sürdürdük. Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Sayın Mustafa Çöl’ü bu makamda görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sandıklı’mıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Mustafa Çöl’ün de Allah Yar ve Yardımcısı olsun” dediler.
Ziyaretten çok duygulandığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, “Hepinizden Allah razı olsun. Belediye Başkanı olmamda en büyük pay elbette sizlerin. Sizlerin nezdinde değişik sebeplerden dolayı çalışmalara katılamayan ancak duaları ile bizlere manevi güç veren tüm Sandıklı’lı kadınlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sizlere, AK Parti Belediyeciliğine ve Sandıklı’ya layık olmaya çalışacağım. Yapacağımız hizmetlerde sizlerinde katkısını bekliyorum. Bende sizlere ve Sandıklı’ya en iyi hizmetleri sunmaya çalışacağım. Sizler ve Sandıklı her şeyin en iyisine layıksınız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme