'Sandıklı'ya Kadın Eli Değmeli'

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, Sandıklı'ya kadın eli değmesi gerektiğini, kadınların öğrenip, yönetimde katılımcı olmaları gerektiğini dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Çocuk, Aile ve Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) Sandıklı Temsilciliği’nce kadınlara özel moral motivasyon gecesi organize edildi. Programa; Afyonkarahisar KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Sandıklı KAÇEP üyeleri, partililer ve çok sayıda kişi katıldı.
“MHP’NİN KADINA VERDİĞİ DEĞER GÖRÜLÜYOR”
Programda MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Katılımcılara hitap eden KAÇEP KAÇEP İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, “Sandıklı İlçemizde kadınlarımızda büyük bir heyecanı, büyük bir kalabalık gördüm. Burada Sandıklı’nın Melek Yavuz’a sahip çıktığını gördüm. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadına verdiği değeri gördüm. Şimdiden Melek Yavuz’ u tebrik ediyorum. Belediye Başkanı olduğunda kadınlarımız ile neler yapacağını hepimize gösterdi. Siz Melek Hanım’a bu şekilde sahip çıktığınıza göre, Sandıklı’da Melek Yavuz seçimi kazanmış demektir. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
“SANDIKLI’YA KADIN ELİ DEĞMELİ”
MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, porgramda meşalelerle karşılandı. Şahsına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Adayı Yavuz, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz seçimlerde diğer mahallelere göre daha düşük oy aldığımız Yunus Emre Mahallesinde, yüzlerce kadınımızın katıldığı bir etkinlik yapmaktan son derece mutlu oldum. Salonda oturacak yer yok. Ayakta bekleyen dostlarımız kusura bakmasın. Sandıklı’ya kadın eli değmeli, kadınlarımız öğrenmeli, kadınlarımız yönetimde katılımcı olmalı. Kadın öğrenirse, çocuk da öğrenir. Cehaletin en büyük korkusu kadındır. Çünkü kadın annedir. Kadınlarımızın çalışma azmi ile MHP’nin başarma arzusu bir araya geldiğinde nasıl bir tablo ortaya çıktığını herkes görmüştür. Merak eden herkese bu tabloya iyi bakmalarını tavsiye

Haber ediyorum.”

Bakmadan Geçme