• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’ya Hacettepe freni 0-0 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’ya Hacettepe freni 0-0 – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor, dün Sandıklı İlçe Stadyumu’nda konuk ettiği Hacettepespor’la golsüz berabere kaldı Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’da mücadele eden Sandıklı Belediyespor, dün Hacettepespor’u konuk etti. Ligde son haftalarda rakiplerini bir bir deviren Sandıklı Belediyespor, kendi taraftarları önünde Hacettepespor karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen bir türlü gol bulamadı ve sahasında rakibiyle golsüz berabere kaldı. [&hellip]

Sandıklı'ya Hacettepe freni 0-0

Sandıklı Belediyespor, dün Sandıklı İlçe Stadyumu’nda konuk ettiği Hacettepespor’la golsüz berabere kaldı

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’da mücadele eden Sandıklı Belediyespor, dün Hacettepespor’u konuk etti. Ligde son haftalarda rakiplerini bir bir deviren Sandıklı Belediyespor, kendi taraftarları önünde Hacettepespor karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen bir türlü gol bulamadı ve sahasında rakibiyle golsüz berabere kaldı. Hacettepesporlu futbolcuların sert oyunu nedeniyle oyunun sık sık durduğu müsabakada Sandıklı Belediyespor’un 2 topu da direkten döndü. Son 3 haftada 3 maçını kazanarak rakiplerine korku salan Kırmızı Şimşekler, mutlak üç puan için çıktığı müsabakadan beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla ka-pattı. Sandıklı Belediyespor bu sonuçlarla 3’üncü sıradaki yerini korumayı başardı.

Sandıklı direkleri dövdü

Sandıklı Belediyespor Hacettepespor karşısında zaman zaman zorlansa da
90 dakika boyunca iyi bir mücadele ortaya koydu. Sandıklı Belediyesporlu futbolcular sayısız gol fırsatı yakaladılar, ancak bu fırsatları gole çeviremediler. Kırmızı-beyazlıların 2 topu da direkten döndü

Spor Toto 3. Lig’in 11’inci hafta mücadelesinde Sandıklı Belediyespor Hacettepespor’u ağırladı. Kendi saha ve seyircisi önünde tecrübeli Hacettepespor karşısında iyi mücadele eden Sandıklı Belediyespor, maçın başından sonuna kadar sayısız gol fırsatına giriş-ti ancak bir türlü topu filelere gönderemedi. Özellikle, Mesut, Mehmet Şıralı, Semih Katip, Serdar Ümit Deniz, Onur Kahraman’la ileri uçta gol arayan kırmızı-beyaz-lılar bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Yusuf Orhan’ın kafa vuruşu ve Onur Kahraman’ın serbest vuruşu da direkten döndü.
4’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor, ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Serdar Ümit’in kullandığı serbest vuruşu kaleci son anda kornere gönderdi.
İlk yarıda iki takım futbolcularının sert oyunu nedeniyle müsabaka sık sık durdu. Hatta 25’inci dakika oynanırken iki takım futbolcularının bu sert oyunu az kalsın kavgaya dönüşüyordu. Çıkan tartışmayı yedek kulübesi ve yan hakemler yatıştırdı. Tartışma sonucunda 4 sarı kart çıktı.
İlk devre orta alanda top kapma mücadeleleriyle 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda Sandıklı bariz üstün
Sandıklı Belediyespor maçın ikinci yarısında daha istekli görünen taraftı.
50’nci dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği atakta Onur Kahraman ceza sahasının sol yan çizgisi üzerinden topa gelişine sert vurdu top yan ağlarda kaldı.
52’nci dakikada Sandıklı Belediyespor’un kazandığı korner sonrasında defans oyuncusu Yusuf Orhan iyi yükseldi. Yusuf’un kafa vuruşunda top üst direkten oyun alanına geri döndü.
65’inci dakikada Hacettepespor atağında Murat Can Bölükbaşı’nın vuruşu üstten az farkla auta çıktı.
80’inci dakikada Sandıklı Belediyespor, ceza yayının sağ tarafına bakan bölümünde Semih’in düşürülmesi sonucunda serbest vuruş kazandı. Onur Kahraman serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçti. Onur Kahraman’ın güzel vuruşu üst direkte patladı.
85’inci dakikada Sandıklı Belediyespor yine bir serbest vuruş kazandı. Serdar Ümit Deniz’in kullandığı serbest vuruşta top üstten auta çıktı.

Bakmadan Geçme