Sandıklı’ya bir haller oldu: 2-1

Ligin ilk yarısında rakiplerinin korkulu rüyası olan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sandıklı Belediyespor, dün deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu MENEMEN BELEDİYESPOR : 2SANDIKLI BELEDİYESPOR: 1STAT: ŞehirHAKEMLER: İlkay Aydın (7), Özcan Genel (7), İhsan Kırbıyık (7)MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat (4) – Mehmet (4), Selçuk (5), Okan (5), Erman (5), Murat (7), Fatih (6) (Dk. 82 [&hellip]

Sandıklı'ya bir haller oldu: 2-1

Ligin ilk yarısında rakiplerinin korkulu rüyası olan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sandıklı Belediyespor, dün deplasmanda Menemen Belediyespor’a
2-1 mağlup oldu

MENEMEN BELEDİYESPOR : 2
SANDIKLI BELEDİYESPOR: 1
STAT: Şehir
HAKEMLER: İlkay Aydın (7), Özcan Genel (7), İhsan Kırbıyık (7)
MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat (4) – Mehmet (4), Selçuk (5), Okan (5), Erman (5), Murat (7), Fatih (6) (Dk. 82 Ersin), Tamer (5), Çağrı (6) (Dk. 59 Semih 5), Turgay (7) (Dk. 70 Sergen 5), Ali Osman (6)
SANDIKLI BELEDİYEPOR: Hamdi (4) – Doğancan (4) (Dk. 50 Ali 5), Emre (5), Yücel (5), Yusuf (5), Samet (6), Durmuş (5) (Dk. 79 Hasan 4), Serdar Ümit (6), Oltan (5) (Dk. 44 Ramazan 5), Ömer (5), Aziz (7)
GOLLER: Dk. 45 (penaltı) Turgay, Dk. 45+2 Murat (Menemen Bld), Dk. 53 Aziz (Sandıklı Belediyespor)
KIRMIZI KART: Dk. 43 Hamdi (Sandıklı Belediyespor)
SARI KARTLAR: Mehmet, Fatih, Sergen (Menemen Belediyespor), Aziz, Ali, Yücel, Semet (Sandıklı Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Afyon’u ve Sandıklı’yı temsil eden Sandıklı Belediyespor, ligin ikinci yarısına üç puanla başlasa da son haftalarda üç puana hasret kalmıştı. En son geçen hafta Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor’a yenilen Sandıklı Belediyespor, Çarşamba günü de evinde Elazığ Belediyespor’la 1-1 berabere kalmıştı. Kırmızı-beyazlı ekip yeni bir sayfa açmak için gittiği Menemen deplasmanından da puansız döndü. Kızıl Şimşekler, mutlak galibiyet için gittiği Menemen Belediyespor deplasmanında kaleci Hamdi Tevfik’in kırmızı kart görmesiyle maça 10 kişi devam etmek zorunda kalırken biri penaltıdan olmak üzere kalesinde gördüğü 2 golle sahadan yenik ayrıldı.
Aziz’in 53’üncü dakikada attığı golden başka gol bulamayan Sandıklı Belediyespor, bu mağlubiyetle zirve yolunda büyük bir avantajı daha teperek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. İlk yarıda oynanan maçta rakibini 2-0’lık skorla rahat geçen Sandıklı Belediyespor, dünkü müsabakada çok istekli oynamasına rağmen deplasmandan puansız döndü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme