Sandıklı'ya 4 yıllık yüksekokul açılacak

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, hayırsever işadamı Murat Cem Turan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yaptığı görüşmeler sonucu dört yıllık üniversitenin sözü alınmış, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından ilgili karar imzalanarak Bakanlar Kurulu'na sevk edilmişti.Bakanlar Kurulu tarafından da onaylanan ve adı “Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu” olarak belirlenen okul hizmet vermeye başlayacak. Sandıklı Belediye [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, hayırsever işadamı Murat Cem Turan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yaptığı görüşmeler sonucu dört yıllık üniversitenin sözü alınmış, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından ilgili karar imzalanarak Bakanlar Kurulu’na sevk edilmişti.
Bakanlar Kurulu tarafından da onaylanan ve adı “Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu” olarak belirlenen okul hizmet vermeye başlayacak. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “4 yıllık Üniversitemiz Bakanlar kurulu kararı ile onaylanmıştır. Bu süreçte emeği geçen herkese ve özellikle Bakanlar Kurulunda bizzat takip ederek Sandıklımıza 4 yıllık Yüksekokul’un kazandırılmasını sağlayan Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Sandıklımıza Hayırlı olsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme