• Haberler
  • Spor
  • Sandıklıspor'dan Çöl'e teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor'dan Çöl'e teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette bütün futbolcular ile tek tek tanışarak hal hatırlarını soran Başkan Mustafa Çöl bu hafta sonu Sandıklı'da yapacakları Şuhut Belediye Hisarspor maçı için galibiyet sözü aldı. Ziyaret sırasında Teknik Direktörü Ufuk Sarı'dan takım hakkında bilgiler alan Başkan Çöl, kendisine ve teknik kadroya başarılar dileyerek, hafta sonu maça gelerek kendilerini destekleyeceklerini ifade etti.Teknik Direktör Ufuk Sarı, [&hellip]

Ziyarette bütün futbolcular ile tek tek tanışarak hal hatırlarını soran Başkan Mustafa Çöl bu hafta sonu Sandıklı’da yapacakları Şuhut Belediye Hisarspor maçı için galibiyet sözü aldı. Ziyaret sırasında Teknik Direktörü Ufuk Sarı’dan takım hakkında bilgiler alan Başkan Çöl, kendisine ve teknik kadroya başarılar dileyerek, hafta sonu maça gelerek kendilerini destekleyeceklerini ifade etti.
Teknik Direktör Ufuk Sarı, Sandıklıspor Yönetim Kurulu’nun gayretleri, Belediye Başkanı Çöl’ün teşvikleri ile güzel bir kadro kurduklarını, Sandıklı halkını Pazar günü saat 15.00’de oynayacakları Şuhut Belediye Hisarspor maçında kendilerini destek vermeleri için İlçe Stadyumu’na davet ettikler.

Bakmadan Geçme