Sandıklıspor’da Öncelik Kongre

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Sandıklıspor, ilk olarak mevcut Başkan Emre İleri başkanlığında yönetim belirleyecek. Devamında ise antrenör ve futbolcu transferlerini gerçekleştirecek

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden Sandıklıspor, takım kurma çalışmalarına başladı. Mevcut Başkan Emre İleri ile kongreye gidecek olan Sandıklıspor, yine Emre İleri’nin başkanlığında yeniden liste oluşturacak ve antrenör ile anlaşma yapacak. Ardından da transfere hız verecek olan Sandıklıspor Süper Amatör’de şampiyon olan takımdan 4 oyuncusuyla anlaştı. Şuanda temkinli adımlar atan Sandıklıspor, 10 Ağustos’ta Afyon, Uşak, Isparta illerinden daha önceden belirlenen isimlerle hazırlık kapına başlayacak. Teknik direktör arayışında bir isim üzerine yoğunlaşan Sandıklıspor, bugünlerde hoca ile anlaşarak takımı emanet edecek.

Başkan Emre İleri’nin yönetiminin belirleme aşamasında olduğu ifade edilirken sürpriz isimlerin yönetime girmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme