• Haberler
  • Genel
  • ‘Sandıklıspor’da neler oluyor?’ – Kocatepe Gazetesi

‘Sandıklıspor’da neler oluyor?’ – Kocatepe Gazetesi

http://m.kocatepegazetesi.com/

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’da bazı futbolcuların takımdan ayrıldıkları öğrenildi

Sandıklıspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra takım içinde de olumsuzlukların yaşandığı öğrenildi. Sandıklıspor’da antrenör İbrahim Cezayir’in göreve gelmesinden sonra futbolcular arasında bazı sıkıntıların yaşandığı ve bu sıkıntıların arasında maddi sorunların da olduğu kaydedildi.
YAVUZ
TAKIMDAN AYRILDI
Sandıklıspor’da sezon başında alınan ve takımın bu sezon gol yükünü çeken isimlerden Yavuz Odabaşı’nın takımdan ayrıldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, geri dönüp dönmeme ihtimalinin olup olmadığı şu aşamada bilinmiyor. Ancak Yavuz’un neden böyle bir kararı aldığı merak ediliyor. Haftalar önce de defans oyuncularından Emre Ersöz takımdan ayrılmıştı.
FEYZULLAH DA
BAĞLARI KOPARDI
Sandıklıspor’un, Afyonkarahisarlı futbolcularından Feyzullah Selman’ın da takımdan ayrıldığı kaydedildi. Bu futbolcunun da tam olarak neden takımdan ayrıldığı bilinmiyor. Maddi sıkıntıların yanısıra, antrenör-yönetim-futbolcu üçlemesi arasındaki dengenin takımda kurulamaması yüzünden ayrılıkların yaşandığı tahmin ediliyor.
ADEM KUDUBAN, GERİ DÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR
Sandıklıspor’da yol ayrımına gelen futbolculardan birisi de Adem Kuduban. Adem’in, antrenör İbrahim Cezayir’le arasında oluşan bir problem nedeniyle Sandıklıspor’dan ayrıldığı tahmin ediliyor. Öte yandan bu futbolcuların, geri dönmesi için çalışmaların sürdüğü dile getirildi. Yine takımdan ayrılma noktasına gelen bazı futbolcuların da olduğu kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme