• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor’da işler yolunda – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor’da işler yolunda – Kocatepe Gazetesi

Sezon öncesi hazırlıklarını Sandıklı’da sürdüren Sandıklıspor kamp yeri olarak Afyonkarahisar’ı seçti. Fakat Teknik Direktör Sebahattin Tekin Sandıklı’da kalmayı tercih ettiği için çalışmalar Sandıklı’da sürüyor Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor transfer çalışmalarını durdurdu. Yapılan transferlerden sonra transfer çalışmasına gerek olmadığını belirten Sandıklıspor Futbol Şube Sorumlusu Halil İbrahim Necipoğlu, “Yaptığımız transferler yerinde [&hellip]

Sandıklıspor'da işler yolunda

Sezon öncesi hazırlıklarını Sandıklı’da sürdüren Sandıklıspor kamp yeri olarak Afyonkarahisar’ı seçti. Fakat Teknik Direktör Sebahattin Tekin Sandıklı’da kalmayı tercih ettiği için çalışmalar Sandıklı’da sürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor transfer çalışmalarını durdurdu. Yapılan transferlerden sonra transfer çalışmasına gerek olmadığını belirten Sandıklıspor Futbol Şube Sorumlusu Halil İbrahim Necipoğlu, “Yaptığımız transferler yerinde ve nokta transferlerdi. Şu an mevki olarak eksiğimiz yok ve transfere gerek yok. Fakat yapılacak hazırlık maçlarından sonra hocamız transfer isterse yaparız.” dedi.
“MERKEZ’DE KAMP YAPACAKTIK
AMA HOCAMIZ İSTEMEDİ”
Kamp yeri olarak Afyonkarahisar Merkezi seçtiklerini ve Oruçoğlu Termal Otel’den yer ayırttıklarını belirten Necipoğlu, “Kamp yeri olarak Afyon Merkezi seçtik. Hatta Oruçoğlu Termal’den 27 Temmuz için yer ayırttık. Ama Hocamız istemedi ve biz de rezervasyonu iptal ettirdik. Afyonkarahisar’da kamp yapan o kadar takım varken biz başka bir yere gitmek istemedik.” ifadesini kullandı.
“HAZIRLIK MAÇLARIMIZ OLACAK”
Afyonkarahisar’da kampta olan takımlarla hazırlık maçı yapacaklarını belirten Necipoğlu, “2 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da kamp yapan yabancı takımlarla bir maçımız olacak. 9 Ağustos’ta Denizli ekibi Kızılcabölük’le bir maçımız olacak. 15 Ağustos’ta Isparta temsilcisi Eğirdir Belediye ile bir maçımız olacak. Bir takımla daha hazırlık maçı yapmak istiyoruz ama arayış içindeyiz. 12 Ağustos gibi bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu.
“ANTRENMANLAR GAYET İYİ DURUMDA”
Sandıklıspor’un antrenmanlarının gayet iyi durumda devam ettiğini belirtten Necipoğlu, “Antrenmanlarımız iyi geçiyor. Oyuncularımızın moralleri de yerinde. Hırsla ve mücadeleci bir ruhla çalışmalar sürüyor. Ayrıca oyuncularımızın tanışma, arkadaşlık süreci diye tanımladığımız uyum süreci de tamamlandı. Şuan takımda hiç bir problem yok.” diye konuştu.
“SAHAMIZ İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU”
Yenilenen saha zeminin çok iyi olduğunu belirten Necipoğlu, “Sahamızın zemini yapım işleminden önce çok yıpranmıştı. Yapımı tamamlandığında sonra güzel olmuş. İstediğimiz gibi bir saha zemini oluştu. Sandıklıspor adına emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme