• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor’a büyük bir spor tesisi yapılacak

Sandıklıspor’a büyük bir spor tesisi yapılacak

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol hafta sonu oynanan Sandıklıbelediyespor – Ödemişspor maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Sandıklı için büyük bir spor tesisi yapmayı düşündüklerini ve bunun için ileriki günlerde TOKİ ile temasa geçeceklerini söyledi Önce transfer müjdesi verdiSandıklı belediye Başkanı İsmail Elibol konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Belediye olarak bir görevimizde sporla ilgilenmek. Bu yıl [&hellip]

Sandıklıspor'a büyük bir spor tesisi yapılacak

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol hafta sonu oynanan Sandıklıbelediyespor – Ödemişspor maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Sandıklı için büyük bir spor tesisi yapmayı düşündüklerini ve bunun için ileriki günlerde TOKİ ile temasa geçeceklerini söyledi

Önce transfer
müjdesi verdi
Sandıklı belediye Başkanı İsmail Elibol konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Belediye olarak bir görevimizde sporla ilgilenmek. Bu yıl inşallah Sandıklısporumuzu 3. Lige çıkaracağız. Takım içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik var buda takımı başarılı kılıyor. Biz bir aydır Türkiye’deki, bütün bölgesel amatör ligleri takip ediyoruz. Kendi grubuzda futbol oynayan takımlardan Uşak, Kütahya, Ödemişspor gibi takımları yakından takip ediyoruz. Bu takımlarda top koşturan futbolcuları iki maçtır izliyoruz 7 – 8 futbolcu ile görüştük ve 3. lige çıktığımız gün hepsini buraya çağıracağız ve ön sözleşme imzalayacağız.”
Afyon 2. Lig’e, Sandıklı 3. Lig’e
Elibol, Afyonkarahisarspor’un 2. Lig’e çıkmasını istediklerinin altını çizerek konuşmalarına şöyle devam etti: “İnşallah Afyonkarahisarspor ikinci lige çıktığında bizde Sandıklıspor olarak ilimizi 3. Lig’de temsil etmek istiyoruz. Şuanda kulüp borcumuz yok iş adamlarımızdan ve bizlerden gelen destklerle takımımız faaliyetlerini sürdürüyor. Yapılacak genel kurul ile geçen sene takımın yönetimine geldiğimizde takımın halini her kes biliyordu ve kimse el atmak istemiyordu. En basitinden bir maçta 2 – 3 gol yiyordu takımımız. Biz takımızın şimdiki başarısını bozmak istemiyoruz. Halil İbrahim bey biraz yıprandı ve yönetimde olmayı istemedi. Hidayet bey de başkan olmak istedi. Tabii bu yüzden yönetimin belirlenmesi konusunda daha dikkatli olacağız. Yönetime ilave olarak yeni bir doktor ve avukat arkadaşımızın ismini yazdık. Bunun yanında sporu seven ve bu işlerle uğraşabilecek arkadaşları yazmaya çalıştık. Yani yönetimiz de 5 – 6 kişilik bir kadro değişikliğimiz olacak. Bunu yapmamızda ki neden biz profesyonelce düşünüyoruz ve hata yapmak istemiyoruz. Sandıklıspor çok iyi yerde ama yönetim olarak işin gerçeği bazı sıkıntılarımız vardı biz bunları yaklaşık bir yıldır sümenaltı ediyorduk. Şimdiki genel kurul tam zamanı bunda kırılma yada darılma olmaz bu bir bayrak yarışıdır. Ben görev yapmış bütün arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Genel kurula tek liste çıkılacak genel kurulumuz şimdiden hayırlı olsun”
“Yeni tesis için gerekli çalışmaları başlattık”
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol yeni ve büyük bir tesisin de müjdesini verdi. Elibol tesisle ilgili TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek “Sandıklıspor için yeni bir tesis yaptırmak için gerekli çalışmaları başlattık. Bunun için ilk etapta TOKİ bölgesinde 5 m2’lik bir yer bulduk bunu 10 bin m2’ye çıkarırsak TOKi’ye bunun için başvuracağız. Bunu belediye bütçesi ile yapmamız mümkün değil. Bu işi yapmak için bize devlet gücü ve bakanlık gücü gerekli. Sporda gelişmemiz için bunu yapmamız gerekli. Federesyonun bir kuruş desteği yok, ve bunun yanında Türkiye’de alt yapının gelişmesini istiyorlar. Ama bunun için parasal anlamda destek sağlanmalı” diye konuştu.

Bakmadan Geçme