• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor, Yüksel Öz’le anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, Yüksel Öz’le anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, daha önce Dalaman Kağıtspor, Anamur, Diyarbakır gibi ekiplerde görev yapan Yüksel Öz’le anlaştı Sandıklısporlu yöneticiler, yardımcı Antrenör İbrahim Cezayir’in lisansı yetmemesi üzerine teknik direktör lisansına sahip hoca arayışları sonucunda Yüksel Öz’le anlaştı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler, daha önce Dalaman Kağıtspor, Anamurspor, Diyarbakır gibi takımlarda görev yapan ve aslen de Anamurlu olan Yüksel Öz’le anlaştı. CEZAYİR YİNE [&hellip]

Sandıklıspor, Yüksel Öz'le anlaştı

Sandıklıspor, daha önce Dalaman Kağıtspor, Anamur, Diyarbakır gibi ekiplerde görev yapan Yüksel Öz’le anlaştı

Sandıklısporlu yöneticiler, yardımcı Antrenör İbrahim Cezayir’in lisansı yetmemesi üzerine teknik direktör lisansına sahip hoca arayışları sonucunda Yüksel Öz’le anlaştı. Kırmızı-beyazlı yöneticiler, daha önce Dalaman Kağıtspor, Anamurspor, Diyarbakır gibi takımlarda görev yapan ve aslen de Anamurlu olan Yüksel Öz’le anlaştı.
CEZAYİR YİNE BİRİNCİ İSİM OLACAK
Sandıklısporlu yöneticiler, daha önce yaptıkları “İbrahim Cezayir’le yola devam edeceğiz” açıklamasından sonra, Cezayir’in lisansı yetmediği için 3. Lig’de takım çalıştırabilecek bir lisansa sahip hoca arayışına girişmişti. Sandıklısporlu yöneticiler sonunda Yüksel Öz’le her konuda anlaştı. Ancak takımda birinci adam yine antrenör İbrahim Cezayir’in olacağı öğrenildi.
KALECİ ANTRENÖRÜ DE BELLİ OLDU
Derya Tutkun ile yollarını ayıran Sandıklıspor, Yüksel Öz ile anlaştı. Dün ilçeye gelen Teknik Direktör Öz, ayağının tozu ile ilk antremana çıkarak, futbolcularla tanıştı. Kaleci antrenörlüğüne Eskişehirspor PAF takımında kaleci antrenörlük görevini yapan Oğuz Elban’ın getirildiği kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme