• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor yönetiminden bilgilendirme – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor yönetiminden bilgilendirme – Kocatepe Gazetesi

Önceki Yönetim Kurulu'nun 400 bin TL'yi bulan vergi sigorta ve futbolcu borçlarını kabul ettiklerini belirten Sandıklıspor Yönetim Kurulu, şu ana kadar yapılan transferler için 150 bin TL kaynak kullanıldığını ifade etti Sandıklıspor Yönetim Kurulu son günlerde Sandıklı ve Afyonkarahisar kamuoyunu meşgul eden konular üzerine bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada önceki yönetimin 400 bin [&hellip]

Sandıklıspor yönetiminden bilgilendirme

Önceki Yönetim Kurulu’nun 400 bin TL’yi bulan vergi sigorta ve futbolcu borçlarını kabul ettiklerini belirten Sandıklıspor Yönetim Kurulu, şu ana kadar yapılan transferler için 150 bin TL kaynak kullanıldığını ifade etti

Sandıklıspor Yönetim Kurulu son günlerde Sandıklı ve Afyonkarahisar kamuoyunu meşgul eden konular üzerine bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada önceki yönetimin 400 bin borcu olduğunu iddia etti.
Sandıklıspor’un yeni yönetimi yaptığı açıklamada, “Son günlerde Sandıklı kamuoyunu meşgul eden konular üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Öncelikle Yönetim Kurulumuz 2013-2014 sezonuna ilişkin hiç bir oyuncudan bonservis ücreti almamıştır. Hatta daha önceki yönetim kurulunun 400.000 TL’yi bulan vergi sigorta ve futbolcu borçlarını da kabullenmiştir. Ayrıca şu ana kadar yapılan transferler için 150.000 TL kaynak kullanılmış olup eksik mevkiler içinde transfer çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadesine yer verdi.
ÇÖL’E TEŞEKKÜR
Yapılan yazılı açıklamada Sandıklı ve Afyonkarahisar kamuoyuna bilgiler veren Sandıklıspor Yönetim Kurulu Sandıklıspor’a yardımda bulunan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür etti. Ayrıca Sandıklı halkına çağrı da bulanan yeni yönetim, “Sandıklıspor Yönetim Sandıklı ve Sandıklıspor sevdalılarından beklentimiz yönetim kurulumuza destek olup hedeflerimize ortak olmalarıdır. Bu vesileyle bize her konuda sonsuz desteklerini bütün platformlarda dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e ve bizden önce takımda emeği bulunan yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Son olarak Sandıklıspor’a yakışır bir kadro oluşturacağımızın sözünü de buradan Sandıklı halkına vermekten mutluluk duyuyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme