• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor yönetimi istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor yönetimi istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, 'Bizim için önemli olan Sandıklıspor. Koltuk sevdalısı değiliz. 2 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulumuz 29 Mart’da yapılacak. Takımımız 3. Lig’e çıkmayı garantiledi diyebiliriz. Kulübümüze hizmet etmeyi içinden geçirip fakat biz varız diye bu işe giremeyen arkadaşlarımız olabilir. Bu nedenle 29 Mart’da yapılacak seçimler öncesinde istifa kararı aldık' [&hellip]

Sandıklıspor yönetimi istifa etti

Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, “Bizim için önemli olan Sandıklıspor. Koltuk sevdalısı değiliz. 2 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulumuz 29 Mart’da yapılacak. Takımımız 3. Lig’e çıkmayı garantiledi diyebiliriz. Kulübümüze hizmet etmeyi içinden geçirip fakat biz varız diye bu işe giremeyen arkadaşlarımız olabilir. Bu nedenle 29 Mart’da yapılacak seçimler öncesinde istifa kararı aldık” dedi

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk kovalayan Sandıklı Belediyespor Kulübü yönetimi istifa ettiğini açıkladı. İstifanın nedeninin takımı yüz üstü bırakmak olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu 29 Mart Salı günü yapılacak Olağan Genel Kurul’da yeni yönetim adaylarının çıkması için böyle bir karar aldıklarını kaydetti. Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’e çıkmayı neredeyse garantilediğini söyleyen Necipoğlu şöyle konuştu: “Yeni Sandıklı Belediyespor hiç bir zaman sahipsiz kalmaz. Yönetim sadece yeni yönetime aday olmak isteyenler varsa onların önünü açmak için istifa etmiştir. Şu iyi bilinmelidirki bütün kararlar Sandıklı Belediyespor’un menfaatini göz önünde bulundurularak alınmıştır. Bizim bu kararı almamızdaki en önemli etken kulübümüze yararlı olacağına inanan arkadaşların önünü açma isteğimizdir. Belki yönetime girmek isteyen takıma hem maddi hemde manevi olarak daha çok faydası olacağına inanan arkadaşlarımız olabilir. Sırf biz yönetimdeyiz diye bunu bize söyleyemiyor olabilirler. Bu nedenle istifa kararı aldık.
“İstişare ettik”
Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: “Belediye Başkanımız İsmail Elibol’la, Teknik direktörümüzle ve takımımızla görüşmelerde bulunduk. Tabi Belediye Başkanımız bizim bu kararı almamızı istemiyordu. O bizim devam etmemizden yana. Hatta bize güceniyor. Ama istişare ederek bu kararı aldık. Tüm spor kamuoyuna buradan duyuruyorum. Hiç bir sorunumuz yoktur. Sandıklı Belediyespor şampiyon olacaktır. Bizler bizden sonra gelecek yeni yönetime elimizden geldiğince destek vereceğiz. Tecrübelerimizle onların yanında olacağız.”
“Kimse çıkmazsa bizler yine devam ederiz”
Necipoğlu, “29 Mart’da yapılacak Olağan Genel Kurul’da kimse aday olmazsa bizler gçreve devam ederiz” diye konuştu. Sandıklı Belediyespor’da yönetim boşluğu gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Necipoğlu, “Bizler Sandıklı Belediyespor’un menfaati için şu ana kadar elimizden geleni yaptık. 29 Mart’da yapılacak seçimlerde yine kimse yönetime aday olmazsa bizler bu göreve seve seve devam ederiz. Sandıklı Belediyespor’un hem maddi hem de manevi çıkarlarını gözetiyoruz” diye konuştu.
Başçiftçi: “Kişiler geçici Sandıklıspor kalıcıdır”
Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu’nun istifası sonrasında Genel Kaptan Hidayet Başçiftçi ise şu açıklamada bulundu: “Sandıklı Belediyespor için hayırlısı neyse o olsun. Kişiler geçici Sandıklı Belediyespor kalıcıdır. Biz yönetim olarak koltuk meraklısı değiliz. Bu böyle bilinsin. Belediye başkanımız İsmaİl Elibol’a, Kulup Başkanımız H.İbrahim Necipoğlu’na ve diğer kulup üyelerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Bakmadan Geçme