• Haberler
  • Spor
  • Sandıklıspor Van'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor Van'a bileniyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Bu maç için yoğun tempoda çalışan Sandıklıspor bu maçı da kazanarak seriye başlamak istiyor. Ligin ilk yarısının 3. haftasında Van deplasmanına konuk olan Sandıklıspor kalesinde gördüğü gole cevap verememiş ve rakibine 1-0'lık skorla mağlup olmuştu. Bu hafta kendi [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Bu maç için yoğun tempoda çalışan Sandıklıspor bu maçı da kazanarak seriye başlamak istiyor. Ligin ilk yarısının 3. haftasında Van deplasmanına konuk olan Sandıklıspor kalesinde gördüğü gole cevap verememiş ve rakibine 1-0’lık skorla mağlup olmuştu. Bu hafta kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Sandıklıspor avantajlarını kullanarak rakibini mağlup etme hesapları yapıyor.
VAN’IN KARNESİ
Lig boyunca 20 maça çıkan Van Büyükşehir Belediyespor 5 galibiyet elde ederken 6 beraberliği bulunuyor. Van geriye kalan 9 maçını mağlubiyetle tamamlarken 21 puan toplamıştı. Oynadığı 20 maçta rakip filelere 21 gol atan Van kalesini de 34 gole kapatmayı başaramamış. Hanesinde de -13 averajı bulanan Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta Sandıklı maçına mutlak galibiyet gözüyle bakıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme