• Haberler
  • Spor
  • Sandıklıspor U-16 takımı gruplarda – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor U-16 takımı gruplarda – Kocatepe Gazetesi

Dün oynanan ilk maçlarla başlayan turnuvada Türkiye Şampiyonası'nda Sandıklıspor U-16 takımı, B Grubunda İstanbul Kartalspor, İzmir Güzeltepespor ile mücadele edecek. Gruplarını lider bitirecek takımların bir üst tura çıkacağı şampiyonada, A Grubunda İstanbul İkitellispor, İzmir Çiğli Belediyespor ve Manisa Yunus Emrespor mücadele edecek.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkan Mustafa Çöl, 'Şampiyon takımımıza her zaman [&hellip]

Dün oynanan ilk maçlarla başlayan turnuvada Türkiye Şampiyonası’nda Sandıklıspor U-16 takımı, B Grubunda; İstanbul Kartalspor, İzmir Güzeltepespor ile mücadele edecek. Gruplarını lider bitirecek takımların bir üst tura çıkacağı şampiyonada, A Grubunda; İstanbul İkitellispor, İzmir Çiğli Belediyespor ve Manisa Yunus Emrespor mücadele edecek.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkan Mustafa Çöl, “Şampiyon takımımıza her zaman güveniyoruz. Sandıklıspor’un altyapısından çıkan yetenekli gençlerimizin Türkiye Şampiyonası’nda bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Ben başta velilerimiz olmak üzere, hocalarımıza, yöneticilerimize ve takımımıza yürekten başarılar diliyor, turnuvada adından söz ettiren bir Sandıklıspor olacağına can-ı gönülden inanıyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme