Sandıklıspor şen şakrak

Sandıklıspor’un Bölgesel Amatör Lig’de Uşak Belediyespor’u 2-1’le geçmesi ilçede büyük sevinçle karşılandı Bölgesel Amatör Lig ekibi Sandıklıspor, grubun güçlü takımı Uşak Belediyespor’u 2-1’le geçti. Sezon başında yapılan transferler, oynanan güzel futbol, tribünleri dolduran taraftarlar ve futbola odaklanan ilçe halkıyla Sandıklıspor eski günlerini yaşamaya başladı. Yeni Sandıklı Belediyespor'un geçen hafta sonu Emirdağ deplasmanından 1 puanla dönmesi [&hellip]

Sandıklıspor’un Bölgesel Amatör Lig’de Uşak Belediyespor’u 2-1’le geçmesi ilçede büyük sevinçle karşılandı

Bölgesel Amatör Lig ekibi Sandıklıspor, grubun güçlü takımı Uşak Belediyespor’u 2-1’le geçti. Sezon başında yapılan transferler, oynanan güzel futbol, tribünleri dolduran taraftarlar ve futbola odaklanan ilçe halkıyla Sandıklıspor eski günlerini yaşamaya başladı. Yeni Sandıklı Belediyespor’un geçen hafta sonu Emirdağ deplasmanından 1 puanla dönmesi ve Pazar günü ligin en iyi takımlarından Uşak Belediyespor’u kendi evinde 2-1 mağlup etmesi ilçede büyük mutluluk yaşattı.
İsmail Elibol’un takıma
büyük desteği var
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol da Sandıklı’da oynanan Uşak Belediyespor maçını takip etti. Elibol’un gayretleriyle ilçe esnafının takıma maddi destekte bulunması, 2. Lig ve 3. Ligde forma giymiş kariyerli oyuncuların transfer edilmesi ve hazırlık karşılaşmalarında oynanan güzel futbol sonucu alınan başarılı sonuçlar ilçe halkını futbola kenetledi. Grubunda birbirinden güçlü il takımlarıyla karşılaşacak olan Yeni Sandıklı Belediyespor ilk iki maçında oynadığı güzel futbol ve topladığı 4 puan diğer maçlar için umut verdi.
Taraftarlar geleceğe umutla bakıyor
Bölgesel ligde takımını yalnız bırakmayan Sandıklısporlu taraftarlar ligin iddialı takımlarından Uşak Belediyespor karşısında sergilenen güzel oyun ve alınan 3 puanla tribünleri coşturdular. İlçede özlenen eski futbol havasını yakaladıklarını belirten taraftarlar, kazandırılan kariyerli oyuncularla mücadele ettiği zorlu ligde takımın iddialı konuma gelmesini sağlayan Belediye Başkanı İsmail Elibol’a, ilçe esnaflarına ve Yeni Sandıklı Belediyespor yönetimine teşekkür etti.
Oyuncular galibiyeti Elibol’a armağan etti
Uşak Belediyespor karşılaşmasının son düdüğünden sonra tribünlere koşan oyuncular galibiyeti Belediye Başkanı İsmail Elibol’a armağan ettiler. Futbolcular, “En büyük başkan, bizim başkan” şeklinde tezahürat etti. Yeni Sandıklı Belediyespor’un tüm karşılaşmalarında takımı yalnız bırakmayan Başkan Elibol, karşılaşmayı Afyonkarahisar eski milletvekili Müjdat Kayayerli, Uşak Belediyespor yöneticileri ve takıma maddi destek sağlayan esnaflarla birlikte izledi.
Yönetimden de teşekkür geldi
Maç sonrasında açıklama yapan Yeni Sandıklı Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Necipoğlu;”Geçtiğimiz yıl Süper ligde gösterdiğimiz başarı sonrasında bu yıl Bölgesel ligde oynama hakkı kazandık. Bölgemizde ki illerin güçlü takımlarıyla başa baş mücadele edebilmek ve başarılı olmak için yeni bir takım oluşturduk. Ülkemizin değişik şehirlerinde üst düzey liglerde forma giyen oyuncuları kadromuza kattık. Bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar içerisinde Belediye Başkanımız İsmail Elibol’un yoğun gayretiyle ilçemizde ki değerli esnaflarımız bizlere maddi destek sağladı. İlçemizde ki futbol severlerde gerek hazırlık maçlarında gerekse lig maçlarında bizleri yalnız bırakmayıp takımlarına sahip çıktı. Yeni Sandıklı Belediyespor olarak taraftarlarımızın desteğiyle ilçemize gelen takımları eli boş gönderecek, deplasmanda ki maçlarımızda yine onların desteğiyle başarılı maçlar sergileyeceğiz. İlçemizde ki maçlarda olduğu gibi deplasman maçlarında da taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. İnşallah önümüzde ki hafta Kütahya deplasmanına taraftarları-mızla gidip 3 puanla döneceğiz.” dedi.
Elibol: “Sandıklıspor,
ilçemizi tanıtacak”
Maç sonrasında oyuncuların ve taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulundukları Belediye Başkanı İsmail Elibol;”Sandıklıspor’un özlediği başarıları tekrar yaşatabilmek, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmek için göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun çaba harcıyoruz. Bölgesel ligde ki grubumuzda il takımlarıyla mücadele edeceğiz. Bu ilçemizin en iyi şekilde temsil edilmesi, Hüdai Kaplıcalarımızın, patatesimizin ve şehrimizin tanıtımı içinde çok önemli. Güçlü ve iddialı takım kurabilmek için ilçemizin önde gelen esnaflarıyla bir araya geldik. Bir çok esnafımız takımımıza, Sandıklı’mıza sahip çıkarak maddi destekte bulundu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarımızın devamlılığı için ilçemiz-de ki diğer esnaflarımızda elini taşın altına koymalı. Lig boyunca Sandıklı temsil edilerek reklamımız olacak hem de maça gelen rakip taraftarlar ilçemizden alış veriş yapacak.”
“Takımımıza sahip çıkalım”
Elibol konuşmasını şöyle sürdürdü; “Takımımız çok güçlü il takımlarıyla mücadele edecek. Bu hafta grubumuzun en iddialı takımlarından Uşak Belediyespor’u mağlup ettik. Karşılaşacağımız bütün takımlara saygımız var ama bizde çok iddialıyız. Kendi sahamızda ki ve deplasmanda ki maçlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz. Deplasmanda ki maçlarda taraftarımızı ücretsiz götüreceğiz. İlçemizde eski futbol havasını yakalayan takımımıza sahip çıkalım ve yalnız bırakmayalım.”
Deplasmanda Kütahya Gaybi
Efendispor’la karşılaşacak
Sandıklıspor, bu hafta sonu deplasmanda Kütahya Gaybi Efendispor’la karşılaşacak. Kütahya temsilcisi Kütahya Gaybi Efendispor’la üç puan savaşı verecek Sandıklıspor, bu maçı da kazanmak istiyor.

Bakmadan Geçme