• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor kazanmak istiyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor kazanmak istiyor – Kocatepe Gazetesi

Ligin 10. sırasında bulanan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Sandıklıspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi evinde Darıca Gençlerbirliğini ağırlayacak. 10. hafta müsabakalarında hanesinde 4 puan bulunduran Sandıklıspor bu hafta kazanarak hanesine 3 puan daha eklemek istiyor. Sandıklıspor’un bu hafta alacağı 3 puan [&hellip]

Sandıklıspor kazanmak istiyor

Ligin 10. sırasında bulanan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Sandıklıspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi evinde Darıca Gençlerbirliğini ağırlayacak. 10. hafta müsabakalarında hanesinde 4 puan bulunduran Sandıklıspor bu hafta kazanarak hanesine 3 puan daha eklemek istiyor. Sandıklıspor’un bu hafta alacağı 3 puan rakipleri karşısında üstünlüğünün artmasını sağlayacak. Rakipleri ile birbirine yakın puanlarda bulanan Sandıklıspor bu hafta düşme potasından kurtulmak için mücadele verecek.
DARICA’NIN
LİGDEKİ DURUMU
Lig’de 7 maça çıkan Darıca 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. 3 mağlubiyeti bulanan Darıca tam bir deplasman takımı. Deplasmanda oynadığı maçların 3’ünden 7 puan çıkaran Darıca, Sandıklıspor deplasmanından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Sandıklıspor’un Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacağı maç yarın saat 15.30’da Sandıklı İlçe Stadı’nda başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme