• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor gümbür gümbür geliyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor gümbür gümbür geliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ı Spor Toto 3. Lig'de temsil edecek olan Yeni Sandıklı Belediyespor, anlaşma sağladığı 14 futbolcuya dün törenle imza attırdı Sandıklı Belediyespor’dan imza şov. Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek kırmızı-beyazlı ekip törenle 14 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Dün saat 16.00'da Sandıklı Belediyesi'ne ait Hüdai Kaplıca Otel'de düzenlenen imza törenine Sandıklı Belediye Başkanı ve Yeni Sandıklı Belediyespor [&hellip]

Sandıklıspor gümbür gümbür geliyor

Afyonkarahisar’ı Spor Toto 3. Lig’de temsil edecek olan Yeni Sandıklı Belediyespor, anlaşma sağladığı 14 futbolcuya dün törenle imza attırdı

Sandıklı Belediyespor’dan imza şov. Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek kırmızı-beyazlı ekip törenle 14 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Dün saat 16.00’da Sandıklı Belediyesi’ne ait Hüdai Kaplıca Otel’de düzenlenen imza törenine Sandıklı Belediye Başkanı ve Yeni Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol, Kulüp Başkanı Barış Şeker, Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ve Yeni Sandıklı Belediyespor’un yöneticileri katıldı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de çok iyi maçlar çıkararak şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig’e yükselen Yeni Sandıklı Belediyespor 3. Lig’de kalıcı olmak için kadrosunu güçlendirmeye başladı.

Elibol: “BAL’da beğendiğimiz futbolcuları aldık”

Hüdai Kaplıcası’nda yapılan imza töreninde söz alan Onursal Başkan İsmail Elibol, “Bu sezon Afyonkarahisar’ı Afyonkarahisarspor ile birlikte 3 .Lig’de biz de temsil edeceğiz. Umarım bu yıl bizim için daha güzel geçer. Geçen hafta Sandıklıspor’a genç futbolcular kazandırmak için seçme yaptık. Bundan sonrada öncelikle Sandıklımıza yakışır kişilik, casino dünya karakter olarak uyum sağlayabilecek arkadaşlarımızı bundan sonra takıma kazandırmaya başlayacağız. Futbol bir ilin bir ilçenin tanıtımında en büyük etkendir. Geçen yıl Sandıklı’nın nerde olduğunu bilmeyen takımlar bu yıl Sandıklı’nın nerde olduğunu bilmeye başladılar. İlçemizde spora destek olan herkese teşekkür ediyorum. Maddi manevi anlamda da bundan sonra herkesten destek bekliyorum. Şuan BAL’da beğendiğimiz futbolcular ile anlaştık. Bundan sonra profesyonel takımlarda forma giyen oyuncularla anlaşacağız. Şuan adını vermeyeceğimiz çok değerli kaliteli oyuncular ile anlaşacağız” dedi.

“2 Milyon Lira ile yola çıkıyoruz”

Onursal Başkan İsmail Elibol’un ardından Kulüp Başkanı Adem Barış Şeker ise Sandıklı Belediyespor için tüm olanakları seferber ettiklerini belirtti. Şeker imza töreninde şu açıklamalarda bulundu: “ Onursal Başkanımız İsmail Elibol’un söylediklerine katılıyorum biz bu işe sevdiğimiz için girdik amacımız Yeni Sandıklı Belediyespor’u ilk olarak ligde kalıcı bir hale getirmek ardından ise üst ligleri zorlayacak bir takım yaratmaktır. Önümüzdeki yıl Spor Toto 3. Lig’de rakiplerimize kolay kolay boğun eğmeyen bir takım oluşturacağız” dedi. Kulüp bütçesi ile ilgili sorulan soru üzerine Başkan Şeker kulübe 2 Milyon Lira kaynak aktarıldığını açıkladı. Daha sonra anlaşma sağlanan 14 futbolcu ile toplu imza töreni gerçekleştirildi.
“Sandıklı’ya da destek olunsun isterdik”
Kulüp Başkanı Barış Şeker “Sandıklı’ya yakışan bir takım oluşturma gayretleri içindeyiz. Güzel bir takım oluşturduk. Yeni oyuncularımız olacak, ama süprizlerimize de hazırlıklı olun. Tamamen yönetim kurulu üyelerinden oluşan 2 milyonluk bir bütçe ile sezona giriyoruz. Şimdiden bir hedef koymadık, ancak ilk se-nemizde ligi ortanın üzerinde tamamlamak istiyoruz. Daha büyük hedefler sonraki yıllarda” diye konuştu. Gazetecilerin ‘Bakan Veysel Eroğlu’nun Afyonspor’a 250 bin lira kaynak yardımı olmuştu Sandıklı içinde böyle bir yardım oldu mu?’ şeklindeki sorusu üzerine Başkan Şeker, “Hayır şu ana kadar böyle bir destek olunmadı. Tabii ki bizde böyle bir desteğin gelmesini isteriz” diye konuştu.

İşte Yeni Sandıklı Belediyespor’un anlaşmaya vardığı futbolcular:
Mehmet Sıralı Uşak İl Özel İdarespor Forvet
Kağan Akar Kemalpaşa Ulucak Belediyespor Forvet
Semih Can Solmaz Kütahya Gaybi Efendispor Orta Saha
Cankat Eren Tan Anamurspor Stoper
Süleyman Gül Zeytinburnuspor Orta Saha
Adem Zengin Kütahyaspor Orta Saha
Hasan Tosun Kütahyaspor Sağ Bek
Murat Balcı Yeni Sandıklı Belediyespor Sol Kanat
Hasan Hüseyin Mercan Yeni Sandıklı Belediyespor sağ Bek
Serkan Kökten Yeni Sandıklı Belediyespor Sol Bek
Mert Bakırsini Ortaca Belediyespor Orta Saha
Ahmet Necipoğlu Yeni Sandıklı Belediyespor Orta Saha
İbrahim Çankaya Yeni Sandıklı Belediyespor Stoper

Bakmadan Geçme