• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor gitti ‘Elibollar Sandıklıspor’ geldi

Sandıklıspor gitti ‘Elibollar Sandıklıspor’ geldi

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve yeni sezonda en az Play-Off hedefleyen Sandıklıspor’a, Kulüp Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Elibol’un sahibi olduğu Elibollar Tarım Makinaları firması sponsor oldu. Sandıklıspor, yeni sezonda ‘Elibollar Sandıklıspor’ adıyla mücadele edecek Sandıklıspor’a sponsor desteği geldi. Kırmızı-beyazlı kulübe, Onursal Başkan İsmail Elibol’un sahibi olduğu Elibollar Tarım Makinaları firması sponsor [&hellip]

Sandıklıspor gitti 'Elibollar Sandıklıspor' geldi

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ve yeni sezonda en az Play-Off hedefleyen Sandıklıspor’a, Kulüp Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Elibol’un sahibi olduğu Elibollar Tarım Makinaları firması sponsor oldu. Sandıklıspor, yeni sezonda ‘Elibollar Sandıklıspor’ adıyla mücadele edecek

Sandıklıspor’a sponsor desteği geldi. Kırmızı-beyazlı kulübe, Onursal Başkan İsmail Elibol’un sahibi olduğu Elibollar Tarım Makinaları firması sponsor oldu. Sandıklıspor’un yeni sezonda ‘Elibollar Sandıklıspor’ ismiyle ligde mücadele edeceği bildirildi. Aylardır sponsor arayışında olan Sandıklıspor’a Belediye Başkanı İsmail Elibol’un firması Elibol Tarım sponsor oldu.
KİMSE SPONSOR OLMAYINCA
ELİBOL
DESTEK VERDİ
3. Lig’de iddialı bir takım oluşturmak isteyen ve bunun için sponsor arayışında olan Sandıklıspor’a sponsor firma çıkmayınca Belediye Başkanı İsmail Elibol’un firması Elibol Tarım Sandıklıspor’a sponsor oldu. Sandıklıspor ve Elibol Tarım arasında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalanırken, gelecek sezon Sandıklıspor’un maçlara Elibol Sandıklıspor ismiyle çıkacağı öğrenildi. Kulüp Başkanı Kadir Ünal’ın sponsor arayışları sonuçsuz kalınca maddi olarak zor durumda kalan Sandıklıspor’a Elibol Tarım sahip çıktı. (Kocatepe)

TAKIM ‘ELİBOL SANDIKLISPOR’ İSMİYLE MÜCADELE VERECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Sandıklıspor bizim sevdamız. Önce Afyon amatörde, sonra Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon yapıp 21 yıl sonra bu takımı 3. Lig’e çıkardık. Sandıklıspor yüzünden belediyemize müfettişlerin gelmesi, sanki Belediye’den Sandıklıspor’a maddi yardım yapıyormuşuz gibi değişik söylemler ve eleştiriler yüzünden biraz ara verdiğimizde takımımız 3. Lig’den düşüyordu. Tekrar Sandıklıspor’a sahip çıkıp 3. Lig’den düşürmedik. Önümüzdeki sezon Sandıklıspor çok iyi yerlere gelmeye ve iddialı bir takım oluşturmaya çalışıyor. Kulüp Başkanımız Kadir Ünal aylardır sponsor arayışında olduklarını haberlerde dile getiriyor ve firmalara çağrıda bulunuyordu. Maalesef sponsor bulamadılar. Elibol Tarım olarak Sandıklıspor’a sahip çıkıp sponsor olma kararı aldık ve 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladık. Önümüzde ki yıl Vestel Manisaspor, Medical Park Antalyaspor örneğindeki gibi takımımız Elibol Sandıklıspor olarak 3. Lig’de mücadele edecek. Takımımıza ve firmamıza hayırlı olsun” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme