Sandıklıspor genel kurulu iptal mi edilecek?

Sandıklıspor'un hafta sonundaki kongresiyle iglili tartışmalar sürüyor. İsmail Elibol kongre yapılmadı derken Halil İbrahim Necipoğlu ve Hasan Tekin olağanüstü kongrenin yapıldığını belirtiyor. Onursal Başkan İsmail Elibol'un bu kongreye itiraz ettiği ve noter ile tespit yaptırdığı öğrenildi Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele edecek Sandıklıspor’un genel kurulu yapıldı mı, yapılmadı mı soruları tartışılmaya deam ediyor. [&hellip]

Sandıklıspor genel kurulu iptal mi edilecek?

Sandıklıspor’un hafta sonundaki kongresiyle iglili tartışmalar sürüyor. İsmail Elibol kongre yapılmadı derken Halil İbrahim Necipoğlu ve Hasan Tekin olağanüstü kongrenin yapıldığını belirtiyor. Onursal Başkan İsmail Elibol’un bu kongreye itiraz ettiği ve noter ile tespit yaptırdığı öğrenildi

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele edecek Sandıklıspor’un genel kurulu yapıldı mı, yapılmadı mı soruları tartışılmaya deam ediyor. Bir taraf toplantıda tek liste ile seçime gidildiğini Hasan Tekin’in başkan olarak seçildiği iddia ederken, takıma maddi manevi destlerini esirgemeyen eski başkan İsmail Elibol ve yönetim kurulu üyeleri ise kongrenin yapılmadığını ve ileri tarihe ertelendiğini iddia ediyorlar.
“TİYATROYA FİGÜRAN
OLMAYA GEREK YOK”
Kongre günü salon kapısının kilitli olduğunu belirten Sandıklı Belediyesi eski başkanı ve eski Kulüp başkanı İsmail Elibol, genel kurulun yeterli çoğunluk olmadan toplandığını ileri sürdü. Elibol, “Nasıl kongre yapıldığını gördünüz. Kongrenin yapılacağı yer kilitliydi. Bu kongrede kimse yoktu. Burada tiyatroya figüran olmaya gerek yok. Biz Sandıklıspor’un faydası için yola çıktık. Yani böyle bir tiyatroya figüran olmayacağız. Bu kongre iptal olur bir hafta sonraya ertelenir. Burada usulsüzlükler var. Zaten üye kayıtları ile ilgili, kongre toplanmadan bu kongrenin olmadığı için 14-15 tane done vardı. Burada da bir usulsüzlük var. Tüzüğe göre bu kongrenin yapılması mümkün değil, yapıldı diyen yanlış der.” ifadesini kullandı.
“SANDIKLISPOR KİMSENİN
TAPULU MALI DEĞİL”
Sandıklıspor’un şehrin ortak takımı olduğunu belirten Elibol, “Sandıklıspor kimsenin tapulu malı değil. Sandıklıspor Sandıklılı’nın en büyük markası. Sandıklıspor kimsenin egosunu tatmin etme yeri değildir. Başka yerlerde kaybettikleri seçimin rövanşını alma yeri değildir. Sandıklıspor Sandıklılar’ın ve öyle kalacak. Hukuk buna müdahale eder. Türkiye hukuk devletidir. Burası Hacıbaba’nın Tekkesi değil. Sandıklıspor Spor Toto 3’üncü lige yakışan yönetimi, kongreyi, anlayışı hak ediyor. Sandıklıspor bir kasaba kulübü değildir.” diye konuştu.
Elibol kongrenin yapılmadığı için yasal girişimlerde bulunacaklarını açıkladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme