Sandıklıspor galip… Hem de deplasmanda

Ligin dibine kadar inen Sandıklıspor yükselişe geçmek için aradığı fırsatları yakaladı ve yavaş yavaş yükselmeyi başardı. İnişli-çıkışlı grafiğini sürdüren Sandıklı ekibi Orhangazispor karşısında fırsatı kaçırmadı ve 1-3'le maçı kazandı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Orhangazispor'a konuk oldu. Deplasmanda Orhangazispor'u 3-1'le geçen Sandıklıspor bu büyük bir avantajı ele aldı. Karşılaşma [&hellip]

Sandıklıspor galip… Hem de deplasmanda

Ligin dibine kadar inen Sandıklıspor yükselişe geçmek için aradığı fırsatları yakaladı ve yavaş yavaş yükselmeyi başardı. İnişli-çıkışlı grafiğini sürdüren Sandıklı ekibi Orhangazispor karşısında fırsatı kaçırmadı ve 1-3’le maçı kazandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Orhangazispor’a konuk oldu. Deplasmanda Orhangazispor’u 3-1’le geçen Sandıklıspor bu büyük bir avantajı ele aldı. Karşılaşma öncesi 15. sırada yer alan Sandıklıspor bu galibiyetle birlikte 14. sıraya yükselmeyi başardı.
MAÇTAN
DAKİKALAR
5. dakikada Sandıklıspor atağında Emircan kaleci Yavuz ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçen Emircan şutunu çekti boş kaleye giden topu Mustafa Boşnak kornere gönderdi.
7. dakikada Orhangazispor atağında ceza sahasında oluşan karambolde topa son vuran Hicabi topu kalecinin üzerine vurdu. Kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.
12. dakikada Orhangazispor atağında kazanılan korner atışını Barış kullandı. Ortaya iyi yükselen Hicabi topu auta gönderdi.
29. dakikada Orhangazispor atağında Sandıklıspor defansının uzaklaştıramadığı top Kerem’in önünde kaldı. Kerem’in vuruşunda defansa çarpan top ağlarla buluştu. 1-0
34. dakikada Orhangazispor atağında Barış’ın ortasına Yusuf Efil düzgün vurdu. Top az farkla auta çıktı.
53. dakikada gelişen Orhangazispor atağında sağ kanattan Hicabi’nin yerden ortasına Yusuf Akbulut müsait pozisyonda vurdu. Top kaleciden döndü ve topu defans uzaklaştırdı.
62. dakikada gelişen Orhangazi atağında Barış ceza sahası içinde topla buluştu. Barış’ın sert şutunu kaleci Alptekin topu kornere çeldi.
67. dakikada Sandıklıspor atağında sol kanattan yapılan ortaya Emircan iyi yükselip kafayı vurdu. Kaleci Yavuz topu kornere çeldi.
75. dakikada gelişen Sandıklıspor atağında Mustafa Cap ceza sahasında rakibini düşürdü. Kazanılan penaltıyı kullanmak üzere topun başına Barış geçti ve penaltıyı gole çevirdi. 1-1
76. dakikada eşitliği bozmak için yüklenen Sandıklıspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Emircan topu ağlara gönderdi. 2-1
90. dakikada Sandıklıspor’da Mehmet Atik kendi sahasından aldığı topu sürerek kaleci Yavuz ile karşı karşıya kaldı. Mehmet’in aşırtma şutunda top ağlarla buluştu. 1-3 (Kocatepe Haber Merkezi)

STAT: Orhangazi İlçe
HAKEMLER: Ali Şansalan (***), Barış Aydemir (***), Nazım Tüzümet (***)
ORHANGAZİSPOR: Yavuz (**)- Mustafa Cap (*), Barış (*), Hicabi (**), Kerem (**) (Dk.82 Muhittin), Mahir (*), Mustafa Boşnak (*), Yusuf Efil (*), Hasan (*) (Dk.77 Tunahan *), Murat (*), Yusuf Akbulut (*)
SANDIKLISPOR: Alptekin (***)- Barış (**), Emrah (***), Soner (**) (Dk.65 Polat **), Ömer (***) (Dk.90 Halil), Mehmet Bağlı (***), Hasan (***), Emir Can (***), Mehmet Yaman (**) (Dk.46 Mustafa Akpulat ***), Ahmet (***), Mehmet Atik (***)
GOLLER: Dk.29 Kerem (Orhangazispor), Dk.75 (penaltı) Barış, Dk.76 Emircan, Dk.90 Mehmet Atik (Sandıklıspor)
SARI KARTLAR: Mahir, Murat, Mustafa Boşnak (Orhangazispor), Mehmet Atik, Barış, Ömer, Polat (Sandıklıspor)

Bakmadan Geçme