• Haberler
  • Spor
  • Sandıklıspor Darıca'da galibiyet arayacak – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor Darıca'da galibiyet arayacak – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta düşme potasından kurtulma planları yapan Sandıklıspor yarın Darıca Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Geçen hafta kendi sahasından ligin ikinci sırasında yer alan Niğde Belediyespor'u 2-1'le geçen Sandıklıspor bu hafta da deplasmanda Darıca'yı mağlup etmek istiyor. Sandıklıspor'da Antrenör Selim Özer'in göreve gelmesiyle birlikte takım anlayışında ve oynanan futbol kalitesinde gözle görülen değişim [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta düşme potasından kurtulma planları yapan Sandıklıspor yarın Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Geçen hafta kendi sahasından ligin ikinci sırasında yer alan Niğde Belediyespor’u 2-1’le geçen Sandıklıspor bu hafta da deplasmanda Darıca’yı mağlup etmek istiyor. Sandıklıspor’da Antrenör Selim Özer’in göreve gelmesiyle birlikte; takım anlayışında ve oynanan futbol kalitesinde gözle görülen değişim dikkat çekiyor. Darıca’nın karşısında Sandıklıspor 3 puan kazanırsa hanesindeki puanını 21’e yükseltecek. Kalan 10 hafta boyunca Sandıklıspor çok az kayıpla potadan kurtulabilecek.
DARICA’NIN KARNESİ
Sandıklıspor’u kendi sahasında konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği 26 maçta 11 galibiyet elde etmişti. 8 beraberliği bulanan Darıca Gençlerbirliği’nin hanesinde 7 de mağlubiyet yazılı. 41 puanı bulanan Darıca ligin 7. sırasında yer alıyor. Darıca’nın da amacı bu hafta Sandıklıspor’u mağlup etmek olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme