• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor bugün İzmir yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor bugün İzmir yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Yarın Bergama Belediyespor'a konuk olacak olan Sandıklıspor bugün yola çıkacak Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta deplasmanda Bergama Belediyespor'a konuk olacak. Ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlamak için Bergama Belediyespor karşısında galibiyet arayacak olan Sandıklıspor bu haftadan başlayarak yükselişe geçmek istiyor. Deplasmanda kazanmanın zorluk derecesinin farkında olan Sandıklıspor bu [&hellip]

Sandıklıspor bugün İzmir yolcusu

Yarın Bergama Belediyespor’a konuk olacak olan Sandıklıspor bugün yola çıkacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta deplasmanda Bergama Belediyespor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlamak için Bergama Belediyespor karşısında galibiyet arayacak olan Sandıklıspor bu haftadan başlayarak yükselişe geçmek istiyor. Deplasmanda kazanmanın zorluk derecesinin farkında olan Sandıklıspor bu hafta zorlu Bergama maçından alacağı 3 puanı kazanmak için hafta içinde yoğun tempoda çalıştı. Bu hazırlıkları boşa çıkarmamak için galibiyete kenetlenen Sandıklıspor mutlak 3 puan için sahaya çıkacak.
Bergama Belediyespor bu hafta Sandıklıspor’dan alacağı 3 puanla 12. sıradan zirveye doğru yükselme hesapları yapıyor. Sandıkılspor’u galip etmek isteyen Bergama Belediyespor üstündeki rakiplerinin kaybetmesi halinde 3 sıra birden yükselecek. Sandıklıspor ise Bergama’yı 3 farklı skorla mağlup ederse Bergama Sandıklıspor’un bir alt sırasında yer alacak. Bergama Belediyespor-Sandıklıspor karşılaşması Bergama 14 Eylül Stadyumu’nda yarın 13.30’da başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme