• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor bu maçı alırsa… – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor bu maçı alırsa… – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek. Kırmızı-Şimşekler, bu önemli maçı kazanması durumunda ligde kalmayı da garantileyecek Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek niyetinde. Sandıklıspor’da hafta başından beri devam eden idmanlar ise dün itibariyle tamamlandı. Bugün de [&hellip]

Sandıklıspor bu maçı alırsa...

Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek. Kırmızı-Şimşekler, bu önemli maçı kazanması durumunda ligde kalmayı da garantileyecek

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor’da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek niyetinde. Sandıklıspor’da hafta başından beri devam eden idmanlar ise dün itibariyle tamamlandı. Bugün de kısa bir ter idmanı yapacak Sandıklıspor, artık maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın saat 14.30’da oynanacak maçı kazanması durumunda ise Sandıklıspor, geriye kalan iki haftayı adeta yata yata geçirecek. Sıkıntısız bir hafta geçirmek için, Bergama Belediyespor maçını kayıpsız geçmesi gereken Sandıklıspor’da tüm planlar üç puan üzerine kurulmuş durumda. Takımın moralinin de iyi olduğunu ifade eden yöneticiler, “Hedefimiz galibiyet. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçı aldığımız takdirde ligde kalacağız. Bunun için tüm şartları lehimize kullanacağız. Bergama maçı bizim için çok önemli” dediler.

Hakan H. Karaca, kulübede olacak

Sandıklıspor’un başarılı Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca’nın cezası sona erdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendisine bir maç soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı verilen Karaca, bu cezasını Kırıkhanspor maçıyla tamamladı. Bergama Belediyespor maçında takımının başında olacak Hakan Karaca, Bergama Belediyespor maçının kendileri açısından kolay geçmeyeceğini, bu mücadeleyi kazanmaktan başka çareleri olmadığını dile getirdi. (Kocatepe)

Vurduğun gol olsun

Sandıklıspor’un kader maçı geldi çattı. 12’nci sırada bulunan Sandıklıspor, son olarak Kırıkhanspor maçından 2-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. 15’inci sırada bulunan Bergama Belediyespor’u yenmesi durumunda diğer takımların son iki haftada alacakları sonuçlara bakmadan ligde kalmayı garantileyecek Sandıklıspor, bu maçta taraftarlarından da tam destek bekliyor. Kırmızı-Şimşekler’de Malik Tahirler, Varol Kamsız, Emrullah Çetinkaya, sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacaklar. Taraftarlar, bu mücadelede takımın golcüleri Gökhan’a, Abdullah Cemal’e ve Arda’ya güveniyorlar. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlarda attıkları gollerle dikkat çeken bu isimler, Bergama maçında da takımın gol silahı olacaklar. Sandıklısporlu futbolcular da hafta içerisinde yaptıkları antrenmanlarda bol bol şut çalışması yaptılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme