• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor bu hafta evinde – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor bu hafta evinde – Kocatepe Gazetesi

Bu hafta kendi evinde mücadele edecek Sandıklıspor İstanbul Güngörenspor'u ağırlayacak Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi evinde mücadele edecek. İstanbul Güngörenspor'u ağırlayacak olan Sandıklıspor ilk yarıyı 3 puanla tamamlamak için taraftardan destek bekliyor. Orhangazispor deplasmanında alınan galibiyetin ardından ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak isteyen Sandıklıspor İstanbul Güngörenspor'u mağlup etmek istiyor. [&hellip]

Sandıklıspor bu hafta evinde

Bu hafta kendi evinde mücadele edecek Sandıklıspor İstanbul Güngörenspor’u ağırlayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta kendi evinde mücadele edecek. İstanbul Güngörenspor’u ağırlayacak olan Sandıklıspor ilk yarıyı 3 puanla tamamlamak için taraftardan destek bekliyor. Orhangazispor deplasmanında alınan galibiyetin ardından ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak isteyen Sandıklıspor İstanbul Güngörenspor’u mağlup etmek istiyor. Taraftar desteğini her zaman beklediğini belirten Sandıklıspor Antrenörü Özgür Ataçocuğu, “Birlik beraberlik günü bu zamanda taraftara ihtiyacımız var.” dedi.
İstanbul Güngören maçı hazırlıklarını sürdüren Sandıklıspor karşılaşmayı 3 puanla tamamlamak için tüm yolları deneyecek. İlk yarının son karşılaşması olan İstanbul Güngören maçından da galip ayrılmak istediklerini ifade eden Teknik Adam Ataçocuğu, “Bu maçı da alarak ilk yarıyı hem galibiyetle hem moralli hem de iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme