• Haberler
  • Spor
  • Sandıklıspor, Balçova Karşısında Kaybetti

Sandıklıspor, Balçova Karşısında Kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 4'üncü hafta karşılaşmaları tamamlandı. Heyecanın yüksek olduğu bu hafta, alınan sonuçlar ligdeki sıralamayı etkiledi. İzmirspor, Denizli Sarayköy Spor'u 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Sandiklıspor ise evinde Balçovaspor'a 1-0 yenilerek kritik bir puan kaybı yaşadı.

Bucak Belediye Oğuzhanspor, deplasmanda Çeşme Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek moral buldu. Kuyucakspor, Asarlık Spor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Y.Çivril Belediye Spor, Denizli İdmanyurdu Güreller Spor Kulübü karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Söke Spor Kulübü ise Ortaca Belediyespor'u 3-0 yenerek haftayı rahat bir galibiyetle kapattı.

PUAN DURUMU

4'üncü hafta sonunda İzmirspor 10 puanla liderliğini ilan etti. Y.Çivril Belediye Spor ve Söke Spor Kulübü ise 9’ar puanla ikinci ve üçüncü sıralarda yer aldı. Kuyucakspor da 9 puanla dördüncü sıraya yerleşti. Denizli İdmanyurdu Güreller Spor Kulübü 7 puanla beşinci, Asarlık Spor Kulübü ve Yatağanspor ise 6 puanla altıncı ve yedinci sıralarda yer aldı. Ortaca Belediyespor, Torbalıspor, Sandiklıspor ve Balçovaspor orta sıralarda mücadelelerine devam ediyor. Bucak Belediye Oğuzhanspor, Denizli Sarayköy Spor ve Çeşme Belediyespor ise alt sıralarda bulunuyor. Didim Belediye Saygın Yapı Spor -3 puanla son sırada yer alıyor.

5'İNCİ HAFTA FİKSTÜRÜ

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta 5'inci hafta karşılaşmaları 30 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14:00'te başlayacak. Lider İzmirspor, Ortaca Belediyespor deplasmanına giderken, Bucak Belediye Oğuzhanspor evinde Torbalıspor’u ağırlayacak.

Aynı saatte Balçovaspor, Kuyucakspor ile karşı karşıya gelecek. Asarlık Spor Kulübü, Y.Çivril Belediye Spor’u kendi sahasında konuk ederken, Denizli Sarayköy Spor ise Çeşme Belediyespor’u ağırlayacak. Denizli İdmanyurdu Güreller Spor Kulübü de Yatağanspor’u sahasında misafir edecek.

Bakmadan Geçme