• Haberler
  • Genel
  • Sandıklıspor 3'üncü Grupta – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor 3'üncü Grupta – Kocatepe Gazetesi

2014-2015 sezonu Spor Toto 3'üncü Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilirken Sandıklıspor 3'üncü Grupta mücadele edecek Spor Toto 3'üncü Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan [&hellip]

Sandıklıspor 3’üncü Grupta

2014-2015 sezonu Spor Toto 3’üncü Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilirken Sandıklıspor 3’üncü Grupta mücadele edecek

Spor Toto 3’üncü Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın yer aldı. Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı. Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 3. Lig kulüplerinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında yeni sezonda 2. ve 3. Lig’lere getirilen genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı. Kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri ve TFF yöneticileri beraber öğle yemeği yediler. Yemeğe Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Ünal: Sandıklı’yı güzel günler bekliyor

Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilen kura çekimine katılan Sandıklıspor Teknik Kaptanı Kadir Ünal 3’üncü Grubu değerlendirdi. Ünal, “Sandıklı’yı ve Sandıklıspor’u güzel günler bekliyor” dedi

2014-2015 sezonunda Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele edecek olan Sandıklıspor, rakiplerine oranla biraz daha önde. Sandıklıspor Teknik Kaptanı Kadir Ünal, Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilen kura çekimine katıldı. Sandıklıspor’un rakiplerinden önde olduğunu belirten Ünal, “Geçen seneye göre daha rahat bir grupta yer aldık. İnşallah takımların arasından sıyrılarak 2’nci Lige terfi etmek istiyoruz. Sandıklı’yı ve Sandıklıspor’u güzel günler bekliyor.” şeklinde konuştu.
GENEL KURUL 7 TEMMUZ’DA
Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ın girişimleriyle gerçekleştirilen toplantının ardından Sandıklıspor Genel Kurul tarihi 7 Temmuz olarak belirlendi. Sandıklıspor artık sadece 7 Temmuz’u bekleyecek. Sandıklıspor Teknik Kaptanı Kadir Ünal yapılan toplantının ardından başlayan işlemlerle 7 Temmuz’da genel kurulun yapılacağını ve sonuca ulaşılacağını belirtti.
ZAYIF
TAKIM YOKTUR
Sandıklıspor’a büyük katkıları olan ve katkılarına devam edecek olan Halil İbrahim Necipoğlu’da 3’üncü Grup hakkında değerlendirmede bulundu. Futbolun sahada 11 kişiyle oynadığını belirten Necipoğlu, “Zayıf takım, güçlü takım ayrımı olmaz. Bizim hedefimiz ikinci lig. Fakat geçen seneye göre daha rahat bir sezon geçireceğimiz ortada. Tanıdık takımlar var. Bunların arasından geçen sene ligde iyi bir konuma sahip olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımı bulunuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da zorlu bir ekip fakat zorlu rakip diye hiçbir takımdan korkmuyoruz. Zayıf bir takımdan da bunlar zayıf yeneriz diye de bir düşüncemiz olmadı. Bizim amacımız takım ruhu ile sahaya 11 kişi çıkıp maçlardan alabildiğimiz kadar puan almaya bakacağız.” diye konuştu.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Kura çekimi sonunda Spor Toto 3. Lig 1., 2. ve 3. Gruplar şöyle oluştu:
1’İNCİ GRUP 2’İNCİ GRUP 3’ÜNCÜ GRUP
ADLİYESPOR 68 YENİ AKSARAYSPOR ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR
BATMAN PETROL SPOR A.Ş. ARSİNSPOR ANKARA DEMİRSPOR
BOZÜYÜKSPOR ÇANKIRISPOR AYVALIKGÜCÜ BLD.SPOR
BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş. ÇİNE MADRANSPOR BALÇOVA BELEDİYESPOR
ÇATALCA SPOR DARDANELSPOR A.Ş. BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE
ÇORUM BELEDİYESPOR DENİZLİ B.Ş.BELEDİYESPOR BERGAMA BELEDİYESPOR
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ DERİNCE SPOR A.Ş. BEYLERBEYİSPOR
GAZİOSMANPAŞA ERZİNCAN REFAHİYESPOR ERZİN BELEDİYESPOR
İSTANBULSPOR A.Ş. EYÜPSPOR ERZURUM B.Ş.BLD.SPOR
KIRIKHANSPOR GÖLCÜKSPOR ETİMESGUT BELEDİYESPOR
KIZILCABÖLÜKSPOR HALİDE EDİP ADIVAR SPOR İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR
MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR MALTEPESPOR K.MARAŞ.B.Ş.BLD.SPOR
NİĞDE BELEDİYESPOR PAYAS BELEDİYESPOR 1975 KAYSERİ ŞEKERSPOR
SEBAT PROJE TRABZON AKÇAABAT SANCAKTEPE BELEDİYESPOR ORHANGAZİSPOR
ŞEKERSPOR A.Ş. SİVAS 4 EYLÜL BLD.SPOR SAKARYASPOR A.Ş.
TİRE 1922 SPOR TEKİROVA BELEDİYESPOR SANDIKLISPOR
TUZLASPOR YENİ DİYARBAKIR A.Ş. SİLİVRİSPOR
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR YEŞİL BURSA A.Ş. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Sandıklı’nın grubundaki bazı takımlar tanıdık

Geçtiğitimiz sezonda 2’nci grupta mücadele eden ve bu sezon 3’üncü Grup’ta yer alan Sandıklıspor’un yeni grubunda geçen sezon karşılaştığı 4 takım yer alıyor

2013-2014 sezonunda 2’nci Grupta yer alan Sandıklıspor 2014-2015 sezonunda 3’üncü Grup’ta mücadele edecek. Geçen sezon 2’nci Grupta Sandıklıspor’a rakip olan takımlar arasında bu sezon yine 3’üncü Grupta rakip olacak 18 takımdan 4 takım var. Sandıklıspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Balçova Belediyespor, Sakaryaspor A.Ş ve Orhangazispor takımlarıyla bu sene de mücadele edecek.
DİĞER RAKİPLER
Sandıklıspor’un yeni sezonda karşılaşacağı 18 takımın diğer 13 takımı ise Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor, Erzin Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, İstanbul Güngörenspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Silivrispor ve Van Büyükşehir Belediyespor olarak kura çekimi sonucunda belirlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme