• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’nın yönetimi değişiyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’nın yönetimi değişiyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor’da 3. Lig’de takımın maddi anlamda sıkıntı çekmemesi için İşadamlarından kurulu yeni bir yönetim oluşturuldu. 19 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulla yeni yönetim göreve başlayacak Sandıklı Belediyespor, 2 ay önce iki yılda bir yapılan olağan genel kuruluna gitmiş ve başkan Halil İbrahim Necipoğlu’nun yerine başkanlığa Hidayet Başçiftçi geçmişti. Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesi sonrasında [&hellip]

Sandıklı'nın yönetimi değişiyor

Sandıklı Belediyespor’da 3. Lig’de takımın maddi anlamda sıkıntı çekmemesi için İşadamlarından kurulu yeni bir yönetim oluşturuldu. 19 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulla yeni yönetim göreve başlayacak

Sandıklı Belediyespor, 2 ay önce iki yılda bir yapılan olağan genel kuruluna gitmiş ve başkan Halil İbrahim Necipoğlu’nun yerine başkanlığa Hidayet Başçiftçi geçmişti. Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesi sonrasında takımın maddi anlamda sıkıntı çekmemesi ve şampiyonluğa oynayan bir takımın oluşturulması için Belediye Başkanı İsmail Elibol ve mevcut yöneticiler tarafından Sandıklı’nın önde gelen işadamlarıyla bir görüşme yapıldı. Görüşme sonucunda Sandıklı Belediyespor’a maddi manevi destek sözü veren işadamlarının yer aldığı yeni bir yönetim kurulu oluşturuldu. Bu nedenle 19 Haziran’da yapılmak üzere kongre kararı alındı. Kongre sonucunda oluşacak yeni yönetim hiç vakit kaybetmeden isimleri belli olan futbolcularla masaya oturacak ve bu futbolcuları Sandıklı Belediyespor’a kazandıracaklar.
Her şey Sandıklı Belediyespor için
Sandıklı Belediyespor’un As Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “2 ay önce yaptığımız kongre bizim her iki yılda bir yaptığımız ve yapmak zorunda olduğumuz bir kongreydi. Bu kong-reden önce Sandıklı Belediyespor’a maddi anlamda destek olabilecek Sandıklı’nın önde gelen işadamlarıyla görüştük ama bazılarından olumsuz yanıt aldık. Bu nedenle o kongrede yine bizler göreve geldik. Takımımız da başarıyla 3. Lig’e yükselmeyi başardı.”
“Ele geçen fırsatı değerlendirmek istedik”
Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’e çıkmasıyla büyük bir fırsat yakalandığını ifade eden Sandıklı Belediyespor Kulübü AS Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, “Bu yıl 3. Lig’de mücadele edeceğiz. Federasyondan da en fazla gelse gelse 600 Bin TL civarında para gelir. Biz borçsuz bir kulübüz. Bu 600 Bin TL’nin 200 Bin TL’si bir sezon boyunca kulüp harcamalarına gider diye düşündük. Geriye kalan 400 Bin TL ile de şampiyonlupa oynayacak kadar güçlü bir kadronun oluşmayacağını ancak orta sıralarda mücadele edecek güçte bir takım oluşturulur. Biz bunu bilerek elimize geçen fırsatı değerlendirelim ve 2. Lig’e çıkmayı hedefleyen bir takım oluşturalım dedik. Bu amaçla Belediye Başkanımız İsmail Elibol ve bizler Sandıklı’nın önde gelen işadamlarıyla çeşitli görüşmeler yaptık. Bu işadamlarından oluşan yeni bir yönetim oluşturma kararı alındı. Bu nedenle 19 Haziran’da bir kongre yapılacak ve yeni yöneticilerimiz görevlerinin başına geçecekler” diye konuştu.
“Biz de her zaman yanlarında olacağız”
Sandıklı Belediyespor AS Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, mevcut yönetimin de yeni oluşturulacak yönetimin yanında olacağını ve her konuda kendilerine yardımcı olacaklarını belirtti. Takımın 2. Lig’e yükselmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade eden Necipoğlu, “Sandıklı Belediyespor’u gelecek sezonun sonunda 2. Lig’de görmek istiyoruz. Afyonkarahisar’a Sandıklı’ya her zaman en iyi yerler yakışır. Biz Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduk ve 3. Lig’e yükseldik. İnşallah yeni sezonda da 2. Lig’e yükseleceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme