• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'nın yol durumu karışık – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'nın yol durumu karışık – Kocatepe Gazetesi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'la oynayacağı maç için bir hayli zorlanacak olan Sandıklıspor önce otobüsle Ankara'ya gidecek. Ardından uçakla Trabzon'a geçecek olan Sandıklıspor Bayburt'a yine otobüsle ulaşacak. Bu yolculuktan sonra bir de maça çıkacak olan Sandıklıspor kazanmayı hesaplıyor Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a konuk [&hellip]

Sandıklı’nın yol durumu karışık

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’la oynayacağı maç için bir hayli zorlanacak olan Sandıklıspor önce otobüsle Ankara’ya gidecek. Ardından uçakla Trabzon’a geçecek olan Sandıklıspor Bayburt’a yine otobüsle ulaşacak. Bu yolculuktan sonra bir de maça çıkacak olan Sandıklıspor kazanmayı hesaplıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor bu hafta Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma için bugün sabah yola çıkacak olan Sandıklıspor otobüsle Ankara’ya gidecek. Ankara’dan uçakla Trabzon’a gidecek Sandıklıspor Trabzon’dan tekrar otobüsle Bayburt’a gidecek. Bu yolculuk ardından otele geçecek olan Sandıklıspor ertesi gün maça çıkacak. Sandıklıspor maçtan sonra yine aynı yolu izleyerek Afyonkarahisar’a gelecek.
Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçının hazırlıklarını Sandıklı’da sürdüren Sandıklıspor’da Barış’ın sakatlığı devam ediyor. Durumu maç saatine kadar belli olmayan Emrah Dursun’un oynayıp oynamayacağı ise maç saati belirlenecek. Maraş maçın başında sakatlanan ve oyundan çıkan Ömer Yavuz’un durumunda endişe edecek bir şey olmadığı antrenmanlara devam ettiği öğrenildi.
Taktik ve teknik açıdan idmanları sürdüren Sandıklıspor deplasmanda oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçını kazanarak avantaj elde etmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme