• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’nın rakibi Gölcükspor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’nın rakibi Gölcükspor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta ligin ilk yarısının son maçında Sandıklıspor, yarın deplasmanda Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek Sandıklıspor, yarın saat 13.30’da Gölcükspor’la karşılaşacak. Deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Sandıklıspor, bugün sabah saatlerinde Gölcük’e gitmek üzere yola çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynanacak mücadeleden üç puanla dönmeyi hedefliyor. Son olarak geçen hafta evinde Kayseri Şekerspor’la mücadele [&hellip]

Sandıklı'nın rakibi Gölcükspor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta ligin ilk yarısının son maçında Sandıklıspor, yarın deplasmanda Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek

Sandıklıspor, yarın saat 13.30’da Gölcükspor’la karşılaşacak. Deplasmanda oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Sandıklıspor, bugün sabah saatlerinde Gölcük’e gitmek üzere yola çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynanacak mücadeleden üç puanla dönmeyi hedefliyor. Son olarak geçen hafta evinde Kayseri Şekerspor’la mücadele eden ve bu maçı 1-1’lik skorla tamamlayan Sandıklıspor, ligin ilk yarısının kapanış maçından üç puan hedefliyor. Özellikle son haftalarda üç puana hasret kalan Sandıklıspor’da tüm hedefler üç puan üzerine kuruldu.
(Kocatepe)

5 eksikle gidiliyor

Sandıklıspor, Gölcükspor karşısına 5 eksikle gidecek. İki hafta önce Bergama Belediyespor maçında 4 maç ceza alan Abdullah Cemal, sakatlığı süren Serdar Ergelen, takımdan ayrılan Yavuz Odabaşı, Feyzullah Selman ve Adem Kuduban bu mücadelede forma giymeyecekler. (Kocatepe)

Yılmaz Ersoy ortalarda yok

Sandıklıspor’a Gebzespor’dan sezon başından transfer edilen ve oynadığı oyunla taraftarların sevgilisi olan Yılmaz Ersoy, son haftalarda kadroya bile giremiyor. Antrenör ve yönetimle arasında bazı problemlerin olduğu bilinen Yılmaz’ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yılmaz’ın Gölcükspor maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.(Kocatepe)

Sedat’ın yıldızı parlıyor

Sandıklıspor’un başarılı orta saha futbolcusu Sedat Cengiz, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Geçen hafta oynanan Kayseri Şekerspor mücadelesinde de endirekt serbest vuruştan bir gol atan Sedat, formayı da garantiledi. Serdar Ergelen ve Adem Kuduban’ın yokluğunda 10 numaralı formayı da sırtına geçiren Sedat Cengiz, hocasının kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme