• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'nın rakibi Çubuk – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'nın rakibi Çubuk – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor ligin 11. haftasında evinde Çubukspor futbol takımını ağırlayacak. Maçta galibiyet hedefleyen Sandıklıspor kazanması halinde puanını 23'e çıkaracak. Hafta içinde evinde oynadığı erteleme maçında Çayağzıspor'u 3-2 mağlup eden Sandıklıspor bu maçı da kazanırsa ligin 3. sırasında yer alacak.Lig'de oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor ligin 11. haftasında evinde Çubukspor futbol takımını ağırlayacak. Maçta galibiyet hedefleyen Sandıklıspor kazanması halinde puanını 23’e çıkaracak. Hafta içinde evinde oynadığı erteleme maçında Çayağzıspor’u 3-2 mağlup eden Sandıklıspor bu maçı da kazanırsa ligin 3. sırasında yer alacak.
Lig’de oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Çubukspor, ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alıyor. 9 maçta 19 gol atan ve kalesinde 8 gol gören Çubukspor 11 gol averajı ve 20 puanı ile 3. sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme