• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'nın rakibi Çayağzı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'nın rakibi Çayağzı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, ligin 5. haftasında evinde Kırşehir Çayağazıspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile tamamlayacak olan Sandıklıspor maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyor.Geçtiğimiz Keçiören Belediyesi Bağlumspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Sandıklıspor bu haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor. Üçüncü haftada evinde oynadığı 1926 Polatlı Belediyespor maçından [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, ligin 5. haftasında evinde Kırşehir Çayağazıspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile tamamlayacak olan Sandıklıspor maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyor.
Geçtiğimiz Keçiören Belediyesi Bağlumspor’a deplasmanda 3-2 mağlup olan Sandıklıspor bu haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor. Üçüncü haftada evinde oynadığı 1926 Polatlı Belediyespor maçından 1-0 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdıran Sandıklıspor biraz olsun rahatlamıştı. Bu haftayı da kazanarak yükselişe geçmek isteyen Sandıklıspor, zirveye doğru yol almak istiyor.
Sandklıspor’un Kırşehir Çayağzıspor ile oynayacağı maç yarın 15.00’te Sandıklı İlçe Stadyumu’nda başlayacak.

Bakmadan Geçme