• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı'nın Nevşehir kampı başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı'nın Nevşehir kampı başladı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor ekibi Nevşehir'dek 13 günlük kamp çalışmalarına başladı Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz tarihinde Sandıklı'da başlayan 3. Lig 3. Grup'taki temsilcimiz Sandıklıspor çalışmalarına Nevşehir'de devam edecek.Nevşehir'in Avanos Avrasya Oteli'nde kamp çalışmalarına dünden itibaren başlayan Sandıklıspor'da kampın ilk idmanı da dün gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı sonrasında ikinci etap çalışmalarına başlayan ve geçtiğimiz Salı gününe kadar çalışmalarını Sandıklı'da [&hellip]

Sandıklı’nın Nevşehir kampı başladı

Sandıklıspor ekibi Nevşehir’dek 13 günlük kamp çalışmalarına başladı

Yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz tarihinde Sandıklı’da başlayan 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Sandıklıspor çalışmalarına Nevşehir’de devam edecek.
Nevşehir’in Avanos Avrasya Oteli’nde kamp çalışmalarına dünden itibaren başlayan Sandıklıspor’da kampın ilk idmanı da dün gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı sonrasında ikinci etap çalışmalarına başlayan ve geçtiğimiz Salı gününe kadar çalışmalarını Sandıklı’da sürdüren Sandıklspor ekibi 13 gün sürecek olan kamp çalışmalarına başlamış oldu. Önceki gün Sandıklı’dan ayrılan Sandıklıspor kafilesi Nevşihir’in Avanos Avrasyo Oteli’ne yerleşerek kamp sürecisi başlatmış oldu. Kamp süresince taktik ağırlıkla çalışmalarla birlikte bölgedeki takımlarla hazırlık maçları yapmayı amaçlayan Sandıklıspor hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirerek ciddi rakipleri bulunan gurubunu başarıyla tamamlamanın peşinde. Bu amaç doğrultusunda 4 takımla hazırlık maçı bağlantısını kesinleştiren Sandıklısporlu yöneticiler birkaç takımla daha hazırlık maçı görüşmelerine devam ediyorlar.
20 Ağustos tarihinden itibaren yeniden Sandıklı’ya dönecek olan Sandıklısporlu futbolcular 28 kişilik ekibiyle bu çalışmalarını sürdürecekler. 28 kişilik Sandıklıspor ekibinin 4 futbulcusu Sandıklı altyapısından yetişirken geri kalan 24 futbolcu ise dış transferle takımın renklerine bağlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme