Sandıklı'nın iki başkanı istişare etti

Sandıklı ilçesinin önceki dönem Belediye Başkanlarından ve Elibollar Tarım Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti. Çöl ve Elibol çeşitli konularda istişare etti.

İki başkan, Sandıklı Belediyesi makam odasında bir araya geldi ve geçmiş ve şimdiki dönemlerde gerçekleştirilen yatırımları, projeleri ve hedefleri değerlendirdi.

ELİBOL: GELECEĞE GÜZEL BİR SANDIKLI BIRAKMALIYIZ

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, birlik ve uyumun herkese örnek olması gerektiği vurgulandı. Makamların geçici olduğu, asıl önemli olanın görev süresi içinde ilçeye ve vatandaşlara hizmet etmek olduğu belirtildi. İki başkanda Sandıklı ilçesinin kalkınması ve ilerlemesi için iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. İsmail Elibol, siyasetin temel amacının hizmet etmek olduğunu ifade ederek, “Geçmişi ve geleceği birleştirerek, gelecek nesillere daha güzel bir ilçe bırakmak zorundayız. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün de bu hedefe ulaştığını görmekten mutluluk duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.

ÇÖL: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sandıklı Belediyesi eski Başkanı iş insanı İsmail Elibol’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, şunları kaydetti: “Sayın Elibol’un sözlerine tamamen katılıyorum. Birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebiliriz. İlçemizin menfaati için önceki ve şimdiki dönemde görev yapmış tüm belediye başkanlarının emeklerine saygı duyuyoruz. İlçemizin sürdürülebilir kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Kapımız 9 senedir herkese açık.” dedi.  Çöl, Elibol’a fikir alışverişi ve ziyareti için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme