• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’nın hedefi 3. Lig – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’nın hedefi 3. Lig – Kocatepe Gazetesi

Cumartesi günü Yeni Kaplıca Restaurantında basın mensupları ile bir araya gelen Sandıklı Belediye Başkanı ve Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı’nın sporda iyi yerlere geldiğini belirtti Cumartesi günü Ödemiş Belediyespor maçı öncesinde basın mensupları ile Yeni Kaplıca Restaurantında bir araya gelen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, belediye olarak bir çok faaliyetin yanında spora da [&hellip]

Sandıklı'nın hedefi 3. Lig

Cumartesi günü Yeni Kaplıca Restaurantında basın mensupları ile bir araya gelen Sandıklı Belediye Başkanı ve Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı’nın sporda iyi yerlere geldiğini belirtti

Cumartesi günü Ödemiş Belediyespor maçı öncesinde basın mensupları ile Yeni Kaplıca Restaurantında bir araya gelen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, belediye olarak bir çok faaliyetin yanında spora da önem verdiklerini dile getirdi. Elibol; “Belediye’nin bir görevi de sporla ilgilenmek. Şuanda voleybol takımımız namağlup lider. Nasip olursa ayın 7’sinde Aydın’da 3. Lig elemelerimiz var. Muay Thai takımımız Avrupa derecelerine imza atıyor. Jimnastik takımımız milli takıma 2 tane genç çocuğumuzu gönderiyor. Futbol olarak da, biz Sandıklı Sporumuzu belediye başkanı olduğumuzda süper amatöre çıkardık. Geçen yıl da deplasmanlı amatöre çıkardık. Bu yıl da inşallah 3. Lige çıkaracağız. Takımın havası gayet iyi. Birlik beraberlik içerisindeler. Antrenörümüz 3 yıldır yenilmeyen bir hoca. Sadece penaltılarla kaybeden bir hoca. Sandıklı’nın hedefi bundan sonra 3. Lig” dedi.
Kadro hazırlıkları başladı
Önümüzdeki sezonda 3. Lig’e yükselmeyi hedef-lediklerini belirten Elibol, kadro hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını söyleyerek; “Bir aydır tüm Bölgesel Amatör Ligleri takip ediyoruz. Burada sıyrılan futbolcuları belirliyoruz. Önümüzdeki sezonun kadrosunu şimdiden hazırlamaya başladık. 7-8 futbolcu ile bağlantılar yaptık. Alttan gelecek takımlara da bunun faydası olacak. Genel kurulumuzu da böyle bir zamanda yapmayı uygun gördük. Kimse elini cebine atmazken, kimsenin böyle bir takımı bozmaya hakkı yok. Kulüp Başkanımız Hidayet Beydir. Yeni yöneti-mimize doktor, avukat ve sporu gerçekten seven kişileri yazdık. Bunu yapmamızın sebebi ise seneye 3. ligde sıkıntıların olmasını istemiyoruz. Sıkıntılarımız vardı. Bu tam zamanı oldu. Galiba tek liste çıkacak.
Özellikle bizim gruptaki takımlardan hiç harcamadım diyen takımlar 300 bin lira para harcamıştır. Bizim takımımızın yaklaşık maliyeti 500-550 bin liradır. Belki de 600 bin lirayı bulacak” dedi.
Tesis olarak da kulübe bir şeyler kazandırmak istediklerini belirten Elibol; “Öncelikle şehir stadı belediyemize ait değil. Bunu talep edeceğiz. Bununla ilgili projemiz oldu. Ama pek ciddi anlamda destek görmedik. Bursa Emniyet Müdürü Sandıklılı. Kendisi en azından futbolcuların kalabileceği bir tesis yaptırmak istiyor. Bununla ilgili görüşmelerimiz de olacak. Belediye olarak bunun altından tek başımıza kalkmamız mümkün değil. Bu iş için bakanlık gücü de gerekiyor. Deplasmanlı amatör ligde federasyo-nun yardımı yok. Bu şekilde alt yapı gelişmez. Bir çocuk için lisans parası bin lirayı buluyor. Bu da kulüp için bir yekün tutuyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme