'Sandıklı'nın gönlümüzde ayrı bir yeri var'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Şuhut ve Evciler ziyaretlerinin ardından üçüncü durağı Sandıklı oldu. İlçe girişinde Sandıklı MHP İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak'a MHP Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet Karagözile yönetim kurulu üyeleri Erol Barutçu, Mustafa Gün, Osman Demir, Arif Zıngıldak ve İsmail Aydoğuş da eşlik etti.Ziyaret kapsamında ilk olarak Sandıklı [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Şuhut ve Evciler ziyaretlerinin ardından üçüncü durağı Sandıklı oldu. İlçe girişinde Sandıklı MHP İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak’a MHP Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet Karagözile yönetim kurulu üyeleri Erol Barutçu, Mustafa Gün, Osman Demir, Arif Zıngıldak ve İsmail Aydoğuş da eşlik etti.
Ziyaret kapsamında ilk olarak Sandıklı Kaymakamlığına geçen MHP Milletvekili Mehmet Parsak burada Kaymakam Köksal Şakalar’la bir araya geldi. Şakalar’a çalışmalarında başarılar dileyen Parsak, “Sandıklı Afyonkarahisar’ın en önemli tarım ve sanayi merkezlerinden biridir. İlçemizin çalışkan insanları sayesinde Sandıklı her zaman ön plana çıkmıştır” dedi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sandıklı Şoförler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Parsak burada oda başkanları ve yöneticilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçenin tarihiyle, kültürüyle, üretimiyle dikkat çektiğini ifade eden Parsak, “Türkiye’nin en önemli patates üretim merkezlerinin başında Sandıklı geliyor. İlçemiz zengin tarihi dokusuyla ve çalışkan insanları sayesinde her zaman dikkat çekmiştir” diye konuştu.
Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Parsak, “Sandıklı sadece bölgede değil Türkiye genelinde oldukça bilinen bir ilçemizdir. Yetiştirdiği önemli isimler ülkemizin yönetiminde her zaman yer edinmiştir. Ankara’da bulunduğumuz zamanlarda da sık sık Sandıklılıhemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Hem ilçemize yapılacak çalışmalar hakkında hem de sorunların çözümü konusunda fikir alış-verişinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe teşkilatına teşekkür eden Parsak, “Ziyaretlerimize eşlik eden ilçe ve Afyonkarahisar il teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Teşkilatlar bizim gözümüz ve kulağımızdır. Onlar her zaman çarşıda, pazarda, vatandaşların arasında bulunmaktadır. Yaşanan gelişmeler hakkında bizleri sürekli bilgilendiriyorlar” dedi.

Bakmadan Geçme