• Haberler
  • Genel
  • 'Sandıklı'nın gereğini yapacağına inanıyorum'

'Sandıklı'nın gereğini yapacağına inanıyorum'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, 'Türkiye yeni bir yüzyıla girecek. 14 Mayıs'ta da Sandıklı'nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan Cumhur İttifakına destek vermenizi isterim' dedi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Sandıklı [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, “Türkiye yeni bir yüzyıla girecek. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan Cumhur İttifakına destek vermenizi isterim” dedi

Haber

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Sandıklı ilçesinde devam etti.

Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Taytak, Sandıklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak’a, Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve ilçe yönetimi, il yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Özköse ve Engin Deniz, milletvekili adayı Hakan Çolpan, Belediye Meclis Üyesi Halil Özdemir, İGM Üyeleri Asım Akın, Hasan Ulusoy ve partiler eşlik ettiler.

TAYTAK, OKULUN PROJE OKULU İÇİNE ALINMASINI SAĞLADI

Seçim çalışması esnasında vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Mehmet Taytak, Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinide ziyaret etti. Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin proje okulları içerisine alınmasını sağladı. Okul Müdürü ve öğrenciler Mehmet Taytak’a teşekkür etti. İlçe de bulunan sera işletmelerini de gezen Taytak, kent ihracatına destek veren firma yöneticilerine teşekkür etti.

MUSTAFA ÇÖL TAYTAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Sandıklı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Mehmet Taytak, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, genel seçimlerde ise MHP Milletvekili adaylarına oy vermelerini istedi. İlçe de dükkân atlamadan kapı, kapı esnafı ziyaret eden Taytak, hayırlı işler temennisinde bulundu. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü de ziyaret eden Taytak, “Cumhur İttifakı milli bağımsızlığımızın gücü, varoluşumuzun güvencesi, milli birlik ve kardeşliğimizin güvenliğidir.” dedi. Çöl, Sandıklı ilçesine verdiği destek nedeniyle Taytak’a teşekkür etti.

“SANDIKLILILAR’IN İRFANINA SAYGI DUYARIM”

Sandıklı ilçesinde kahvehaneleri ziyaret eden Taytak şunları kaydetti: “14 Mayıs’ta bir seçim var. Türkiye yeni yüzyıla girecek. Ben Sandıklı vatandaşlarımızın iradesine, irfanına, ilmine, saygı duyarım. Şimdiye kadar hep doğru olanı seçtiniz. Sandıklımızı milliyetçi muhafazakâr kardeşlerimiz yönettiler. 14 Mayıs’ta da Sandıklı’nın gereğini yapacağına inanıyorum. Vatan, millet, bayrak, devlet diyen bir anlayış içerisinde olan Cumhur İttifakına destek vermenizi isterim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’ye oy vermenizi isterim. Sandıklılı vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme