• Haberler
  • Spor
  • Sandıklı'nın ertelenen maçı 28 Kasım'da

Sandıklı'nın ertelenen maçı 28 Kasım'da

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, bu hafta evinde oynayacağı Yeniçağa maçının hazırlıklarını tamamlıyor. Yapılacak son antrenmandan sonra hazır hale gelecek olan Sandıklıspor 4 Ekim Pazar günü saat 14.00'te oynanacak maçı bekleyecek.Ayrıca Sandıklıspor'un 21 Ekim'de oynanması gereken Kırşehir Çayağzıspor maçı ertelenmişti. Afyonkarahisar'a gelirken Köroğlu Beli mevkiinde Kırşehir Çayağzıspor takımını taşıyan otobüs yanınca maç [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, bu hafta evinde oynayacağı Yeniçağa maçının hazırlıklarını tamamlıyor. Yapılacak son antrenmandan sonra hazır hale gelecek olan Sandıklıspor 4 Ekim Pazar günü saat 14.00’te oynanacak maçı bekleyecek.
Ayrıca Sandıklıspor’un 21 Ekim’de oynanması gereken Kırşehir Çayağzıspor maçı ertelenmişti. Afyonkarahisar’a gelirken Köroğlu Beli mevkiinde Kırşehir Çayağzıspor takımını taşıyan otobüs yanınca maç ertelenmişti. Bu ertelemenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada 28 Kasım Çarşamba günü oynanmasına karar verdi.

Bakmadan Geçme