• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’dan Salihli’ye yarım düzine: 6-1

Sandıklı’dan Salihli’ye yarım düzine: 6-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Sandıklı Belediyespor, Pazar günü Manisa Temsilcisi Salihli Belediyespor’la karşılaştı. Sandıklı, rakibini 6-1 gibi net bir skorla yenerek averaj üstünlüğü bulunan lider Uşak İl Özel İdarespor’u yakaladı Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Yeni Sandıklı Belediyespor, önceki gün Salihli Belediyespor’u konuk etti. Sandıklı Belediyespor, taraftarlarının da desteğiyle çıktığı maçta rakibini 6-1 gibi [&hellip]

Sandıklı'dan Salihli'ye yarım düzine: 6-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Sandıklı Belediyespor, Pazar günü Manisa Temsilcisi Salihli Belediyespor’la karşılaştı. Sandıklı, rakibini 6-1 gibi net bir skorla yenerek averaj üstünlüğü bulunan lider Uşak İl Özel İdarespor’u yakaladı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Yeni Sandıklı Belediyespor, önceki gün Salihli Belediyespor’u konuk etti. Sandıklı Belediyespor, taraftarlarının da desteğiyle çıktığı maçta rakibini 6-1 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Sandıklı elde ettiği bu skorla haftayı kayıpsız geçen rakibi Uşak İl Özel İdarespor’la aynı evaraja ve puana ulaştı. Yeni Sandıklı Belediyespor kendi evinde oynadığı karşılaşmada Salihli Belediyespor’u 6-1 mağlup etti.
Bölgesel Lig 9. grupta aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğa oynayan Yeni Sandıklı Belediyespor Salihlispor’a gol oldu yağdı. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada taraftarının da desteğiyle farka giden Sandıklıspor liderliği Uşak İl Özel İdarespor ile paylaşıyor. Grubun iki nağmalup ekibinin 18 puan ve +10 averajı bulunuyor.
Attığından fazlası kaçtı
Salihli Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıkan Yeni Sandıklı Belediyespor hızlı başladığı karşılaşmanın 11. dakikasında Serkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Sayısız gol pozis-yonundan yararlanamayan Sandıklı, 32. dakikada Alper’in golüne engel olamadı ve skor 1-1 oldu. Maçın orta hakemi Ümit Öztürk Sandıklıspor’un net penaltısını vermeyince ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya Harun – Faruk değişikliğiyle başlayan Yeni Sandıklı Belediyespor 56. ve 65. dakikada Faruk’un golleriyle 3-1 öne geçti. 68. dakikada Faruk’a sert giren Veli maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve Salihlispor son 20 dakikaya 10 kişi girdi. Rakip takımının 10 kişi kalmasıyla ataklarını daha da sıklaştıran Yeni Sandıklı Belediyespor 75. dakikada Serkan, 80 dakikada Faruk ve 87. dakikada İbrahim Kumcu’nun golleriyle skoru 6-1 yaptı. Attığından daha fazla golü kaçıran Sandıklıspor sahadan 6-1 galip ayrıldı.
Tribünler rengarenk
Yeni Sandıklı Belediyespor’un Bölgesel Ligde aldığı başarılı sonuçlar ilçede futbol ruhunu yeniden canlandırdı. Yeni Sandıklı Belediyespor’a destek vermek için taraftarlar tribünleri tıklım tıklım doldururken 90 dakika boyunca takımını yalnız bırakmadı. Taraftarların ilginç şovlarıyla tribünde güzel görüntüler oluşurken, arka arkaya gelen goller seyircileri coşturdu.
Elibol da coştu
Taraftarlar Bölgesel Ligde iddialı bir takım oluşturan Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol’a ve takıma verdiği önemli desteklerden dolayı işadamı Barış Şeker’e sevgi gösterisinde bulundu. Maçın son düdüğüyle birlikte tribünler karnaval alanına dündü. Maçın galibiyeti doyasıya kutlayan taraftarlar Belediye Meydanına araç konvoyuyla geldi. Belediye Meydanında da oyuncularla taraftarlar galibiyeti kutladı.Belediye Başkanı İsmail Elibol’da taraftarların bu sevincine ortak oldu.

Bakmadan Geçme