• Haberler
  • Genel
  • Sandıklı’dan iki bomba daha – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’dan iki bomba daha – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor, Lüleburgaz maçına iki gün kala iki futbolcuyla daha anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Oyak Renaultspor’da forma giyen Emre Ersöz ve Ferhat Karakaya ile anlaşmaya vardı Sandıklı Belediyespor, önceki gün Araklıspor’dan Görkem Özkul’la anlaşmış ve taraftarlarını bir kez daha mutlu etmişti. Kırmızı-beyazlı ekibin transferi kapattıkları düşünülürken dün akşam saatlerinde iki transfer haberi daha geldi. [&hellip]

Sandıklı'dan iki bomba daha

Sandıklı Belediyespor, Lüleburgaz maçına iki gün kala iki futbolcuyla daha anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri, Oyak Renaultspor’da forma giyen Emre Ersöz ve Ferhat Karakaya ile anlaşmaya vardı

Sandıklı Belediyespor, önceki gün Araklıspor’dan Görkem Özkul’la anlaşmış ve taraftarlarını bir kez daha mutlu etmişti. Kırmızı-beyazlı ekibin transferi kapattıkları düşünülürken dün akşam saatlerinde iki transfer haberi daha geldi. Sandıklı Belediyespor, Oyak Renaultspor’un iki as futbolcusu Emre Ersöz ve Ferhat Karakaya ile her konuda anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı ekibe yeni katılanfutbolcuların lisanslarının hafta içi çıkartılacağı bildirildi.

Emre Ersöz kimdir?

Futbola 2002 yılında Bursaspor’da başlayan Emre Ersöz, 1990 Osmangazi doğumlu. 2009 yılında Oyak Renaultspor’la profesyonel sözleşme imzalayan Emre Ersöz, burada bir sezon oynadıktan sonra Denizli Belediyespor’a transfer oldu. Geçen yıl Ağustos ayında yeniden Oyak Renaultspor’a dönen Emre Ersöz, devre arası transfer döneminde Sandıklı Belediyespor’la anlaştı. Emre Ersöz ligin ikinci yarısında Sandıklı Belediyespor için mücadele edecek.

Ferhat Karakaya kimdir?

1992 yılında İzmir Aliağa’da doğan Ferhat Karakaya, futbola 2004 yılında Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spor Kulübü’nde başladı. Burada amatör olarak 2 yıl forma giyen futbolcu başarısıyla üst düzey kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. 2006 yılında Manisaspor’un alt yapısına geçiş yapan Ferhat Karakaya, 2010 yılında kulübüyle profesyo-nel sözleşme imzala-dı. Daha sonra kısa süreli kiralık olarak, Menemen Belediyespor’da oynayan Ferhat Karakaya, tekrar Manisaspor’a döndü. Bu sezon başında da Oyak Renaultspor’a kiralık olarak transfer olan Ferhat Karakaya, devre arasında da Sandıklı Belediyesporlu yöneticilerle görüşme masasına oturdu. Ferhat Karakaya, Sandıklı belediyespor’un ikinci yarıda formasını giyecek. Genç oyuncunun kiralık olarak Sandıklı Belediyespor’da oynayacağı bildirildi.

Bakmadan Geçme